Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a ajuns fosta iubită a lui Matteo Politi să fie executată silit de avocatul falsului medic italian. “Mi-a dat somație să părăsesc casa”

Caz uluitor în lumea mondenă! Fosta iubită a falsului medic italian Matteo Politi riscă să rămână pe drumuri, după ce avocatul acestuia a deschis în instanță o acțiune de executare silită. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații și detalii incendiare.

Fosta iubită a controversatului Matteo Politi, trimis în judecată pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a profesiei de medic, se confruntă cu o situație delicată. Ioana, tânăra care a ales să-i fie alături italianului atunci când acesta era în centrul unui mega-scandal, a ajuns să fie trasă la răspundere pentru datoriile fostului iubit și acum riscă să rămână fără locuință. Apărătorul falsului medic italian ar fi executat-o silit pe fosta iubită a lui Matteo Politi, pentru recuperarea datoriilor.

„Mi-a spus că eu trebuie să semnez actele ca el să meargă la Matteo”

”Toată lumea știe povestea cu falsul medic italian. Eu m-am dus la acest avocat în perioada în care Matteo era arestat. După ce avocatul m-a întrebat ce proprietăți am, mi-a spus că eu trebuie să semnez actele ca el să meargă la Matteo. Eu am zis că e OK atât timp cât îl semnez eu și îl semnează și Matteo. Și avocatul mi-a zis că eu nu o să mai am nicio legătură cu asta, doar să-i plătesc suma de aproximativ 500 de euro consultația respectivă.

În contract au fost trecute, fără prea mari explicații, două sume: suma de 1.800 de lei care îmi revenea mie și suma de 25.000 de euro care îi revenea lui Matteo. De la bun început a fost o intenție frauduloasă, pentru că este ilegal să treci într-un singur contract două sume. După aproximativ trei luni, atunci când am aflat că Matteo chiar este un medic fals, l-am sunat pe avocat și i-am spus că eu mă retrag din toată treaba asta. Mi-a spus că este totul OK și că îmi înțelege decizia. (NU RATA: FALSUL MEDIC MATTEO POLITI, ȘI FĂRĂ IUBITĂ, ȘI CU BANII LUAȚI: “TOTUL ESTE DIFICIL ÎN VIAȚA MEA…” + ”PUR ȘI SIMPLU M-A ÎNȘELAT CU 1.000 DE EURO”)

Ioana, fosta iubită a falsului medic italian, se confruntă cu o situație extrem de dificilă

Anul acesta, în luna august, am intrat, pur și simplu, întâmplător pe portalul instanțelor și am văzut o hotărâre definitivă împotriva mea, cu executare silită datată din luna decembrie a anului 2019. În momentul acela am avut un șoc, nu mi-a venit să cred că mă execută pe mine în loc să-l execute pe Matteo Politi.

„Este inuman, nu i-a păsat de toată suferința mea”

În mod normal, trebuie să se îndrepte împotriva lui. Mi-am angajat și eu un avocat, am depus contestație, doar că în primă fază mi-a fost respinsă. A trebuit să plătesc o taxă, dar n-am avut bani necesari. Am făcut și a doua contestație, iar acum aștept termenul. Am fost sfătuită să îi fac inclusiv plângere penală, pentru că redactarea contractului este, de la început, una frauduloasă. Acest avocat cred că este singurul din România care își execută silit clienții.

I-am dat mesaj, l-am sunat pentru că vreau să rezolvăm pe cale amiabilă această situație. Nu a dorit să discute cu mine, mi-a pus poprire pe toate conturile bancare, poprire pe salariu, iar acum mi-a dat somație să părăsesc casa, în termen de 15 zile. Apartamentul despre care el știe foarte bine că l-am luat prin bancă, programul «Prima casă».

Știe foarte bine cât de mult m-am chinuit să cumpăr acest apartament. Este inuman, nu i-a păsat de toată suferința mea. El care luptă pentru drepturile oamenilor, exact asta face. În legislație scrie clar că avocatul trebuie să se îndrepte împotriva celui care i-a fost client. Eu nu am fost, Matteo Politi i-a fost client.  Asta e situația, este una extrem de complicată”, ne-a dezvăluit Ioana, fosta iubită a falsului medic Matteo Politi.

Matteo Politi pare că și-a băgat fosta iubită în belele mari

Matteo Politi, trimis în judecată pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a profesiei

Matteo Politi a fost trimis în judecată, în 20 ianuarie 2020, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind acuzat că a exercitat fără drept profesia de medic și a indus în eroare mai multe persoane, pe care le-a operat. (VEZI AICI: A RECUNOSCUT ÎN SFÂRȘIT CE STUDII ARE + DE CE A FOST „ARESTAT” ÎN ANGLIA)

Potrivit oficialilor din Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, italianul este acuzat de înșelăciune în formă continuată și simplă și de exercitarea fără drept a profesiei de doctor.

Conform rechizitoriului, ”în perioada martie 2018 – 07.12.2018, bărbatul a exercitat acte specifice profesiei de chirurg plastician-estetician asupra a 19 paciente, în cadrul unor clinici de pe raza municipiului Bucureşti”.

În plus, Politi este acuzat că, în aceeași perioadă, ”a indus în eroare nouă persoane vătămate cu privire la calitatea sa de medic specialist în chirurgie plastică-estetică şi de medic cu drept de practică pe teritoriul României, folosind un nume fals şi a efectuat asupra acestora acte specifice calităţii de chirurg plastician-estetician, obţinând astfel un folos patrimonial injust constând în sumele de bani achitate de paciente pentru actele medicale exercitate asupra acestora, în valoare de aproximativ 13.880 de lei şi 10.150 de euro”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *