Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 40 cupluri celebre din România de care sigur nu îți mai aduci aminte. Cu cine au mai fost combinate Andra, Delia ori Iulia Vântur înainte de perechea actuală

Poveștile de dragoste care s-au derulat, de-a lungul timpului, în showbiz-ul românesc au făcut deliciul publicului. CANCAN.RO vă propune un clasament inedit: TOP 40 cupluri celebre de care, cu siguranță, nu prea își mai amintește nimeni.

”Aceeași Mărie, cu altă pălărie” – este una dintre zicalele românești care s-ar potrivi cu clasamentul ineditÎn trecut, vedetele noastre, actualmente cuplate, au trăit și alte povești adevărate de dragoste, dar care n-au rezistat. Puțini sunt cei care își mai amintesc de cuplurile de odinioară din showbiz.

Pepe & Dana Gheorghe

Înaintea Oanei Zăvoranu și a Ralucăi Pastramă, Pepe a trăit o poveste de dragoste cu o blondă senzuală, pe numele ei Dana Gheorghe, în prezent mama celor doi copii ai fotbalistului Bogdan Mara.  Cei doi s-au cunoscut în anul 2000 și păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri de pe scena mondenă la acea vreme. Pepe și Dana aveau să se despartă însă trei ani mai tarziu. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE DEVIN ȘI MAI SEXY DIN AN ÎN AN)

Pepe și Dana s-au cunoscut în anul 2000

Ioana Ginghină și Cove

Ioana Ginghină pare că a avut parte doar de parteneri celebri. Înainte de a bifa mariajul cu Alexandru Papadopol, actrița s-a iubit cu nimeni altul decât Cove. Cei doi și-au spus ”Adio” în anul 2006. Relația cu simpaticul prezentator de la PRO TV a debutat imediat după ce Ioana Ginghină s-a despărțit de Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte Emil Constantinescu. (NU RATA: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI)

Ioana Ginghină și Cove, pe vremea când formau un cuplu fericit

Gina Pistol și Codin Maticiuc

Cei doi au format un cuplu de senzație, iar asta se întâmpla cu aproximativ 15 ani în urmă. Multă lume nici nu mai ține minte această relație, dar ea nu poate fi trecută, totuși, cu vederea. Excentricul Maticiuc i-a făcut o curte asiduă Ginei, aceasta căzând, până la urmă, în brațele sale. Relația dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc nu a durat foarte mult timp. Cei doi s-au despărțit după numai câteva lui, legătura lor transformându-se într-una de amiciție care continuă și azi. Gina Pistol și Codin Maticiuc se întâlnesc frecvent la evenimente mondene și se distrează împreună. (VEZI AICI: TOP 50 – VEDETE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE DE PAPARAZZI ÎN CELE MAI RUȘINOASE IPOSTAZE)

Gina și Codin, un cuplu de senzație

Cristi Chivu și Andreea Raicu

El avea 22 de ani, era unul dintre cei mai bine cotați fotbalisti români și printre cei mai doriți burlaci de la noi. Ea avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. Nu e de mirare că relația dintre Andreea Raicu și Cristi Chivu a stârnit încă de la început curiozitatea presei, care a întors idila pe toate părțile.

Dar, pe cât de frumoasă părea relația dintre cei doi, pe atât de rapid s-a stins. Se întâmpla la un an de la debut. (NU RATA: CUM S-A ÎNCHEIAT IDILA DINTRE ANDREEA RAICU ȘI CRISTI CHIVU)

Andreea Raicu și Cristi Chivu s-au iubit timp de aproximativ un an

Andra Mărută și Dragoș Caploiu

În anul 2008, mai exact pe 23 august, Andra devenea doamna Măruță. Înainte de a avea relația cu actualul soț, jurata de la „Românii au talent” a avut o relație cu un bărbat celebru, cu care s-a iubit doi ani și jumătate. Fostul iubit al Andrei este nimeni altul decât Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove. (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN GENUNCHI LA PLAJĂ)

Andra, pe vremea când se iubea cu Dragos Caploiu

În GALERIA FOTO, una extrem de generoasă, găsiți clasamentul celor 40 de cupluri din showbiz-ul românesc care au făcut senzație de-a lungul timpului, dar de care acum publicul cu greu își mai aduce aminte. Merită răsfoit de la prima la ultima poză. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *