Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Soția lui Ciprian Marica, implicată într-un accident! Într-o ținută super-mulată, sexoasa blondă și-a păstrat calmul și a completat “amiabila” direct pe portbagaj

Ghinion într-o parcare din Băneasa pentru Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica! Volanul i-a jucat feste unuia dintre șoferi, iar mașinile lor au ajuns avariate. Mai bine zis, puțin șifonate, așa că nu a mai fost nevoie de oamenii de la Rutieră. Direct pe portbagaj, Ioana și omul cu care și-a încrucișat tablele de la bolid au completat formularul de constatare amiabilă. CANCAN.RO vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Ioana Marica a avut ghinion spre sfârșitul săptămânii, în zona Băneasa, aproape de grădina zoologică. Accident nefericit se poate numi ce i s-a întâmplat chiar în parcare, când și-a ”șlefuit” mașina de o alta. Ioana și-a păstrat calmul și, după o scurtă discuție cu celălalt ”vinovat”, a scos formularul pentru a rezolva amiabil problema. Firesc, din moment ce nu au fost victime, iar la capitolul avarii nu s-au notat decât două micuțe zgârieturi. (NU RATA: AM FOTOGRAFIAT-O PE MAMA COPIILOR LUI CIPRIAN MARICA ÎN TIMP CE…)

Ioana Marica a „rezolvat” rapid incidentul

Dar mai mult decât accidentul a ieșit în evidență Ioana. Regulamentar, cu masca pe față, tânăra și-a liniștit copiii aflați în mașină, apoi a „defilat”, super-mulată, sexoasă, blondă… O adevărată priveliște rară, născută dintr-un mic incident. Cei doi șoferi aveau să completeze ”amiabila” chiar pe portbagajul bolidului soției lui Ciprian Marica. Doar câteva minute a durat totul, după care s-au despărțit ca doi prieteni, salutându-se, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ioana a urcat în mașină și a plecat către locuința ei. (CITEȘTE ȘI: MOMENT TENSIONAT ÎN MAMAIA! CIPRIAN MARICA ȘI IOANA MARCU AU DAT NAS ÎN NAS CU AMANTA DIN CLUJ ȘI SOȚUL EI)

Ioana lui Marica, o soție discretă

Ioana este o soție discretă, departe de evenimentele mondene în care este implicat, spre exemplu, Ciprian Marica, alesul ei cu care are doi copii. Tânăra mămică este originară din Constanța și a terminat cursurile Facultății de Medicină. Avea să aleagă, însă, viața de familie, ocupându-se exclusiv de cei doi copii ai lor. Asta pentru că Marica are multe de înfruntat în calitatea lui de acționar al clubului Farul.

Ioana, soția lui Marica, a completat ”amiabila” și este gata să părăsească locul minorului accident

Ciprian Marica avea să o descrie în cei mai frumoși termeni pe femeia care este alături de el și la bine și la greu.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica.

Cu toate acestea, cei doi s-ar fi căsătorit în secret, având în vedere că au fost nașii de cununie ai cuplului Ilie Năstase – Ioana Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *