Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Polițist izbit cu mașina în București! Șoferul a fugit, imaginile au fost surprinse de camere VIDEO

Imaginile sunt cât se poate de elocvente, șoferul pleacă în trombă, după ce parcare neregulamentar, și îl lovește pe un polițist, care cade în mijlocul străzii. Totul s-a petrecut chiar în apropiere de Gara de Nord.

Anunțul a fost făcut de Sindicatul Europol, sâmbătă, pe Facebook, unde a fost pusă și filmarea în care se vede toată acțiunea. Șoferul a fost prins la scurt timp, condus la Poliție, apoi eliberat. S-a deschis, însă, o anchetă. „Poliţist lovit violent de un şofer. Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul ‘avarii’, a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a ‘suportat’ critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, a semnalat Europol. (CITEȘTE ȘI: GABRIEL, UN POLIȚIST DIN ARGEȘ, DEVENIT EROU! A REZOLVAT CAZUL CUTREMURĂTOR AL UNEI COPILE: “CUVINTELE EI L-AU CUTREMURAT. A SUFERIT ÎN TĂCERE)

Polilist izbit cu mașina în București! Șoferul a fugit, imaginile au fost surprinse de camere

Potrivit sursei citate, şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul faptei. Încadrarea juridică a acestei fapte poate fi „tentativă de omor”. ”Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, a scris Europol pe pagina de Facebook.

”Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, a continuat Europol pe aceeași pagină.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *