Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Groza s-a întors în timp 30 de ani. Cum am filmat-o chiar când a ieșit de la salon

Loredana Groza continuă să surprindă la fiecare apariție… fie ea una în cadrul unui eveniment important, la vreun proiect de televiziune sau chiar pe stradă! Așa cum s-a întâmplat, de curând, când a fost întâlnită de CANCAN.RO. Cântăreața a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare și părea că s-a întors în timp… în urmă cu 30 de ani!

Loredana Groza a împlinit 50 de ani în urmă cu aproape jumătate de an însă arată de 20! Imaginile obținute, zilele trecute, de CANCAN.RO “vorbesc” singure despre frumusețea și pofta de viață pe care le „transmite” talentata cântăreață. De-a lungul timpului, ea a susținut că a reușit să “păcălească” timpul datorită alimentației sănătoase, sportului și meditației, și nu cu ajutorul operațiilor estetice, așa cum a fost acuzată de mai multe ori.

„Trasă” în piele, cu bustul la vedere

După cum cum puteți observa în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, celebra artistă a avut o apariție super-sexy zilele trecute, prin București. Ea a purtat un outfit din piele neagră, la care și-a asortat atât sutienul care se putea vedea prin bluza transparentă, dar și cizmele. Când a ieșit dintr-un salon de beauty, situat în zona Dorobanți, vedeta avea fiecare șuviță de păr ondulată și aranjată.

Desigur, nici machiajul nu a fost ales la întâmplare… Și asta pentru că, la scurt timp după ce i-a fost aranjat părul, Loredana a rugat-o pe prietena care a însoțit-o să-i facă mai multe fotografii, chiar pe strada pe care se află salonul de înfrumusețare preferat. În câteva dintre pozele realizate de CANCAN.RO se distinge inclusiv lenjeria intimă a divei, prin pantalonii mulați pe posteriorul tonifiat după mii de ore de sport.

Loredana Groza a făcut o ședință foto în mijlocul unei străzi din Dorobanți, la scurt timp după ce a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare © CANCAN.RO
Loredana Groza a făcut o ședință foto în mijlocul unei străzi din Dorobanți, la scurt timp după ce a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare © CANCAN.RO

(Nu rata: Loredana Groza s-a pozat în lenjerie intimă și le-a arătat tuturor… formele! Are 50 de ani, dar zici că abia a terminat liceul)

Loredana Groza, despre trucurile ei de frumusețe și sănătate

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.

(Citește și: Loredana Groza și Ștefan Bănică, ipostaze tandre la X Factor! Ce gest controversat au făcut cei doi în văzul tuturor)

Loredana Groza a subliniat că folosește de câțiva ani buni foarte multe metode naturiste de îngrijire a părului și pielii: Produsele mele sunt aproape în totalitate naturale: cremele de față, șampoanele și, în general, tot ceea ce pun pe mine încerc să fie cât mai natural. Prefer produsele care să nu dăuneze, să nu îmi atace sistemul și, de aceea, sunt îndrăgostită de companiile care în ultimii ani au scos produse fără conservanți, fără parfum și fără ingrediente toxice.

(Vezi și: Loredana Groza s-a filmat topless în timpul unei ședințe de masaj)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *