Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat ce s-a întâmplat cu celebra Flore din “Brigada #myDubai” după ce a fost arestată în Venezuela pentru “Coronaparty” + imagini noi cu senzualul model

Celebra Flore din “Brigada #myDubai”  a scăpat de acuzațiile de bioterorism, iar CANCAN.RO a aflat ce s-a întâmplat după ce senzuala șatenă a fost arestată în Venezuela, în urma unui răsunător „Coronaparty”. Vă prezentăm imagini de ultimă oră cu senzualul model, după bogata experiență sud-americană. 

Flore din “Brigada #myDubai”, eliberată din închisoarea din Venezuela

Conform unor surse din anturajul divei, acuzațiile de bioterorism formulate pe numele ei, în urma participării la “Coronaparty”, au fost retrase la aproape două luni de când a fost arestată în Venezuela. Flore și alte escorte au fost bănuite că au infectat cu virusul SARS-CoV-2 mai multe persoane care au fost prezente la petrecerea organizată pe un iaht de lux, în urmă cu nouă luni.

După eliberare, vechea fată de oraș a fost foarte ocupată! Și asta pentru că a reușit să încheie mai multe contracte în Dubai, unde locuiește de multă vreme. Proiectele pe care le-a onorat în plină criză epidemiologică i-ar fi adus mii de euro în cont. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, Florence Macovei a pozat în costume de baie sexy și provocatoare, rochii de seară spectaculoase, dar și în diferite lenjerii intime.

Cine este Flore

În cadrul unui pictorial, Florence Macovei a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă, pe care o puteți admira în galeria foto a articolului. Diva a fost mereu discretă cu viața amoroasă și, în prezent, nu se știe dacă există sau nu un bărbat cu care să își împartă zilele și nopțile.

(Nu rata: EXCLUSIV | Am aflat povestea româncelor arestate în Venezuela după #coronaparty de pe iaht! Flore & “brigada” s-au “carantinat” la Tulum, în casa unui traficant columbian, apoi…)

Potrivit informațiilor făcute publice pe contul ei de Facebook, senzuala șatenă a urmat cursurile de la The College of Fashion & Design – Dubai. Iar în orașul natal, Flori Macovei a absolvit Facultatea de Afaceri Internaționale la Universitatea “Ovidius”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *