Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția Deliei după ce a fost pusă la zid: ”Bueei ăștia! Huoo!” Este vorba de scrisoarea artiștilor către premierul Orban

Delia s-a numărat printre semnatarii scrisorii deschise, postate pe Facebook, către premierul Ludovic Orban, prin care artiștii au cerut ajutor financiar guvernamental. A fost criticată pentru asta, iar cântăreața a răspuns sarcastic.

Delia, vizibil deranjată de criticile din spațiul public cu privire la petiția semnată de cântăreți din România pentru ajutorul de stat, a avut o reacție tot pe Facebook, fiind ironică de această dată.”Alți “nesimțiți” au semnat petiția! “De muncă nu vă apucați și voi?” Meserii serioase, nu “hobby” bueei ăștiaa! Huoo”, a scris cântăreața. A distribuit și capturi foto ale unui articol despre artiștii din Marea Britanie. Și ei au cerut același ajutor Guvernului.

Reacția Deliei după ce a fost pusă la zid: ”Bueei ăștia! Huoo!” Este vorba de scrisoarea artiștilor către premierul Orban

În acel articol Ed Sheeran și Sir Paul McCartney se numărau printre cele 1.500 de figuri din sectorul muzical din Marea Britanie care au făcut un apel pentru ajutorul financiar. Petiția și scrisoarea deschisă au fost semnate atunci de The Rolling Stones, Sam Smith, Liam Gallagher, Coldplay, Little Mix and Eric Clapton, printre alții. ”Viitorul concertelor și festivalurilor și a sute de mii de oameni care lucrează la ele pare sumbru”, precizau ei în scrisoare. Emily Eavis, organizatorul Glastonbury, a afirmat că ”dacă guvernul nu susține artele britanice, am putea pierde aspecte vitale ale culturii noastre pentru totdeauna”. (CITEȘTE ȘI: CORINA BUD SE ALĂTURĂ INIȚIATIVEI ARTIȘTILOR! SCRISOAREA DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL CULTURII PRIN CARE ÎȘI CER DREPTURILE)

Rishi Sunak, ministrul de Finanțe al Marii Britanii, a declarat, luna trecută conform unui articol, când a prezentat schema de suport, cu privire la lipsa de activitate din sectorul artistic, că ”toată lumea trebuie să găsescă modalități de ajustare și adaptare la noua realitate”, adăugând că Guvernul britanic oferă suportul în acest sens pentru ”noi oportunități”. ”Nu pot pretinde ca toți să aibă exact același loc de muncă pe care l-au avut la începutul crizei”, a mai afirmat cancelaru, scrie dcnews.ro.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *