Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

COVID-19 a lovit în cea mai cunoscută familie din Strehaia. “Mama e cea mai afectată, are ceva complicații”

Alertă de grad zero în cea mai cunoscută familie din Strehaia! Noul tip de coronavirus se pare că a ”lovit” puternic în familia celui supranumit ”Prințul țiganilor”. Leo a fost băgat în carantină după ce ”Patroana”, mama lui, și sora au fost confirmate cu COVID-19. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

E panică mare în familia lui Leo de la Strehaia. Din câte se pare, „Patroana”, mama lui Leo, și Olga, sora acestuia, au primit rezultate pozitive după ce s-au testat pentru noul tip de coronavirus. Imediat ce s-a aflat de cele două cazuri din familia lui Leo, așa cum era normal, cei de la DSP au decis ca aceștia să intre în carantină pentru următoarele 14 zile.

”Noi cu COVID-ul suntem binișor, luăm antibiotic. Mama e cea mai afectată, are ceva complicații la plămâni. M-au băgat în carantină până pe data de 7 decembrie. Acum trebuie să stau în casă cu mama și cu sora care au COVID. Trebuie să am grijă de el ca să nu pățească ceva. Eu sunt bine, doar «Patroana» și cu Olga au ieșit pozitiv”, a declarat Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sora lui Leo de la Strehaia este și ea pozitivă

Leo de la Strehaia, lovit în plin de pandemie

Leo de la Strehaia a avut, recent, și alte motive de supărare. „Prințul țiganilor” a dat faliment cu shaormeria din Pitești și a vorbit despre marele său necaz pe contul de YouTube, acolo unde are numeroși urmăritori. Se pare că Leo de la Strehaia este extrem de nemulțumit de faptul că vânzările nu au mers, motiv pentru care a fost nevoit să închidă localul.

Leo de la Strehaia a vorbit despre paguba legată de falimentul shaormeriei. „Prințul Țiganilor” a mărturisit că l-a lăsat la „conducere”, timp de o săptămână, pe Malone, însă în momentul în care a venit în Pitești pentru a vedea cum merg treburile, a rămas șocat.

Mai exact, Leo de la Strehaia a constatat că îi lipsesc 250 de milioane de lei vechi, că marfa nu mai este și că trebuie să o ia de la zero cu afacerea sa. (NU RATA: FOSTA ASISTENTĂ TV S-A CUPLAT CU AMICUL “EX-ULUI”. S-AU FOTOGRAFIAT ÎN IPOSTAZE CARE ÎNLĂTURĂ ORICE DUBIU)

„L-am lăsat pe Malone la shaormerie și eu am plecat la Strehaia, acolo am stat o săptămână. Când m-am întors, nu mai era niciun pic de marfă. L-am întrebat unde sunt banii, a zis că nu știe. Mi-au dispărut 250 de milioane. Mi-a zis un vecin că l-a văzut la aparate, cred că i-a băgat acolo…

L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om. A falimentat shaormeria. Acum aștept să-mi dea Patroana bani, să pun iar afacerea pe picioare. Sunt cu ea, sper să fie bine și să se rezolve lucrurile. Chiar caut oameni pe care să-i angajez în Pitești, cine vrea, poate să mă caute. Plătesc foarte bine”, a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. (VEZI ȘI: FIUL LUI LEO DE LA STREHAIA A AJUNS, DE URGENȚĂ, LA SPITAL: ”A FOST PANICĂ MARE!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *