Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alin Oprea, chemat în instanță abia peste trei luni pentru divorț. “Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

Divorțul dintre solistul trupei Talisman și Larisa Uță a intrat în linie dreaptă. Alin Oprea a primit citația pentru a se prezenta în instanță. Numai că procesul se anunță unul de durată. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de disputa din familia solistului trupei Talisman.

Nu mai există nicio îndoială legată de faptul că Alin Oprea merge înainte cu divorțul. Zarurile sunt aruncate, iar procesul pare că a intrat în linie dreaptă. Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți. Întâlnirea lor în fața instanței de judecată ar urma să aibă loc însă abia în 15 februarie 2021, după cum reiese dintr-un document intrat în posesia D.A.S. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJE COMPROMIȚĂTOARE AR FI DESCOPERIT ALIN OPREA + CINE ESTE PERSONAJUL CELEBRU CU CARE SOȚIA I-AR FI PUS COARNE)

Procesul de divorț al solistului de la Talisman intră în linie dreaptă

Reacția lui Alin Oprea

Contactat de reporterii CANCAN.RO, solistul trupei ”Talisman” a vorbit deschis despre citația pe care a primit-o în cazul procesului de divorț. Artistul s-a declarat dezamăgit de termenul extrem de îndepărtat decis de magistrați. (VEZI ȘI: CUM A ÎNCERCAT ALIN OPREA SĂ ÎMPIEDICE DESPĂRȚIREA DE SOȚIE. “TE IUBESC ȘI ÎȚI MULȚUMESC PENTRU TOT” + CE I-A REPROȘAT LARISA: “TE ROG, OPREȘTE-TE”)

”Nu am de gând să-mi bat prea mult capul”

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, ne-a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea, declarații exclusive, după ce a primit citația în procesul de divorț

”Talisman” s-a ”rupt” în 2006

Solistul Alin Oprea a debutat alături de Tavi Colen, pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său. (VEZI ȘI: DUPĂ 23 DE ANI CU PLETE, ALIN OPREA S-A TUNS SCURT. CUM ARATĂ ARTISTUL ACUM)

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen..

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *