Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Inna pare să fie adepta “Mișcării” #fărămască. În plus, umblă cu cardul în gură, literalmente

Inna continuă să lase impresia că nu-i stă deloc gândul la pandemie. Îndrăgita artistă, care rupe topurile cu fiecare melodie lansată, pare să fie adepta “Mișcării” #fărămască. Ba mai mult, umblă și cu cardul în gură, literalmente. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Pentru Inna, ”modelul suedez” pare să fie unul de urmat. #fărămască ar fi noul ”stil” abordat de îndrăgita artistă. De ceva vreme, cântăreața pare că joacă la ”ruleta” COVID.

A uitat de mască

Zilele trecute, Inna a „comis-o” din nou, iar imaginile obținute, în premieră, de CANCAN.RO stau mărturie. Simpatica artistă a ieșit din clădirea în care are studioul de înregistrări, pentru o ”tură” până la unul dintre localurile de vis-à-vis, ca să-și ridice comanda de mâncare. În graba ei, puțin îngândurată, Inna a omis să mai „apeleze” la accesoriul atât de necesar în pandemie, masca de protecție. Chiar dacă ieșirea a fost una pe repede-înainte, Inna s-a expus, totuși, într-un oraș cu rată uriașă de infectare. (NU RATA: INNA JOACĂ LA “RULETA” COVID. CUM AM FILMAT-O ÎN BUCUREȘTIUL DEVENIT FOCAR DE INFECȚIE)

Inna, din nou pe stradă fără mască

Îndrăgita artistă și-a văzut liniștită de treabă. Iar, ca tacâmul să fie complet, la ieșirea din local, Inna a ales să își țină cardul în gură. (NU RATA: INNA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU DELIRIC: „MI-AR PLĂCEA SĂ PĂSTREZ SURPRIZA”)

Inna a băgat în gură cardul, deși virusul circulă nestingherit prin Capitală

A scăpat de amendă cu un zâmbet!

În urmă cu câteva luniInna a avut parte de un moment mai puțin plăcut. Îndrăgita artista se pare că a fost prinsă pe picior greșit de un echipaj de la Rutieră. Chiar dacă este o șoferiță exemplară, artista ar fi omis un mic amănunt, din cauza căruia a fost pusă într-o situație stânjenitoare. Se pare că aștepta pe cineva și, pentru că nu a găsit loc de parcare – problema majoră cu care se confruntă mai toți bucureștenii – Inna a staționat preț de câteva minute într-o stație STB. Spre ghinionul ei, chiar în acel moment, prin zonă a trecut un echipaj de la Rutieră extrem de vigilent, care n-a stat pe gânduri și a luat-o la întrebări.

Se pare că situația s-a mai relaxat în momentul în care agentul a constatat cine este șoferița mașinii staționate neregulamentar. Polițistul a părut extrem de încântat de întâlnirea inopinată cu îndrăgita cântăreață și a dat dovadă de multă indulgență. După ce s-a conversat preț de câteva minute cu artista, de la care a „furat” chiar și un zâmbet, agentul a înapoiat actele și i-a urat drum bun, fără a apela la carnețelul cu amenzi. Ba chiar i-a întors larg zâmbetul Innei, dovedind că buna ei dispoziție este contagioasă.

Inna a ieșit din studio fără mască

A moștenit talentul

Inna este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie, a rămasă exact ca înainte.

În ceea ce privește viața personală, Inna este foarte discretă. Recent, cântăreața a povestit despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, Inna. (CITEȘTE ȘI: INNA ESTE ÎN TOPUL CELOR MAI ÎNSTĂRITE VEDETE DIN LUME. ÎL SURCLASEAZĂ PE ILIE NĂSTASE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *