Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020. Leii câștigă popularitate și admirație

Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Taur pot avea parte de întorsături de situație în relații, fie sentimentale, fie profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își pot face niște calcule, pot plăti niște facturi sau pot achita niște datorii, pot avea niște cheltuieli neprevăzute, oricum un context financiar care să le trezească frica de a nu rămâne fătă bani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a visa la un talent, de a-și da frâu liber imaginației în legătură cu abilitățile lor. Mare putere de concentrare.

Horoscop zilnic Taur

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Taur vor fi mai pragmatici, mai puși pe treabă și mai echilibrați. Totodată, nativii sunt încă sub impactul unui aspect care le aduce neîncredere în relații și le cere noutate, schimbare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce momente plăcute în relațiile de prietenie. Posibil ca nativii să acorde prea multă încredere celor din anturaj.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi tentați să se lase pradă frământărilor, amintirilor, trecutului și grijilor. Totodată, nativii sunt mai visători, își lasă imaginația mai liberă, dar de preferat ar fi să o canalizeze în sens constructiv. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se odihnească mai mult și să se relaxeze.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac stau de vorbă cu prietenii, împărtășesc idei și concluzii și-și fac confidențe. Unii nativi pot pune la îndoială anumite propuneri venite din parea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să facă un brainstorming cu cei din anturaj pentru că au șanse să se bucure de soluții pentru un proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea ca și astăzi să se suprasolicite în legătură cu un proiect profesional pe care nativii vor să-l pună la punct până la cele ami mici detalii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce idei creative, imaginație și putere de muncă. Este o zi bună pentru ieșit în evidență, pentru câștigat popularitate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au revelații cu privire la un proiect sau la dezvoltarea lor personală. Este o zi în care nativii se pot apropia de spiritualitate și au o viziune destul de clară a unui aspect de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce o mai mare nevoie de a se documenta, de a învăța, de a studia ceva nou.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte de dialoguri intime în cuplu menite să reaprindă pasiunea. Sunt momente de relaxare și detensionare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că în unele cazuri pot apărea și dialoguri pe teme financiare sau legate de infidelități și alte momente mai delicate.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă parte de tensuni în cuplu menite să scoată la suprafață o minciună, un context ascuns, o atitudine mai puțin morală a partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să ia în calcul și intuiția de cae dau dovadă acum înainte de a sări la atac, mai ales dacă nu au dovezi clare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător resimt nevoia de odihnă și de relaxare și nu este exclus ca nativii să stea mai mult acasă, să evite agitația și stresul cotidian. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce nemulțumiri legate de o situație de al locul de muncă care încă se răsfrânge asupra stării lor de spirit. Posibil să fie vorba de o tăiere de salariu, scăderea unui comision.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt nevoia de afectivitate, liniște și stabilitate în relația sentimentală, însă s-ar puteta ca întreg contextul acestor zile să-i facă destul de negativiști și mai ales să-și pună întrebări, să se îndoiască de sentimentele partenerului sau chiar de ale lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce în schimb o bună comunicare, empatie și înțelegere a celorlalți, în special a copiilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de casă și familie. Nativii s-ar putea vedea nevoiți să scoată o sumă de bani din buzunar fie pentru a ajuta pe cineva din familie, fie pentru a repara sau a înfrumuseța locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce nevoia de a-și exprima mai mult talentele, zona creativă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești nu simt nevoia să comunice, iar dacă o fac va fi sub semnul neîncrederii sau al lipsei de dorință. Nativii nu vor dori să se contrazică sau să-și expună contraargumentele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce în schimb idei bune, ingenioase, imaginație și intuiție în negocieri.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *