Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cutremurător! Ultimele cuvinte pe care le-a spus un polițist din Vâlcea infectat cu coronavirus, familiei sale, de pe patul de spital: „Ăștia mă omoară”

Moartea unui polițist din Râmnicu-Vâlcea, infectat cu noul coronavirus, stă sub semnul întrebării. Soția acestuia acuză medicii de rele tratamente, după ce bărbatul i-ar fi trimis un mesaj în care i-a spus lucruri șocante. 

Soția polițistului din Râmnicu-Vâlcea care a murit după ce a fost infectat și a dezvoltat o formă severă de SARS-CoV-2 rupe tăcerea.

Femeia susține că soțul ei i-a trimis un mesaj în care o imploră să îl ia din spital, întrucât medicii se poartă foarte urât cu el. Mai mult, se pare că aceștia i-ar fi confiscat telefonul și ar fi ascuns, față de familia polițistului mort, detalii despre starea acestuia de sănătate.

”Am vorbit cu el și spunea că nu se duce nimeni la el, nu se poate descurca nici să își pună o cană cu apă, s-a agitat foarte mult, a intrat în panică pentru ce a văzut acolo. Când ne-a sunat de sus de la spital, a strigat în gura mare: ”Veniți să mă luați că ăștia mă omoară și nu am mai avut acces la telefonul lui și nici la el să vorbim”, a spus Anișoara Zăuleț, soția polițistului decedat, pentru Antena 3.

Femeia susține că medicii i-au vorbit urât

Printre dezvăluirile făcute, soția polițistului mort din cauza coronavirusului susține că medicii au respins-o și i-au vorbit foarte urât.

”Nu vreți să știți cum ne-au vorbit. O doamnă asistentă ne-a vorbit atât de urât și ne-a respins… Nu ne-a lăsat să vorbim cu el la telefon. Nu ni-l dădeau, spuneau că nu poate vorbi, cel puțin două cuvințele, să îi spunem că suntem alături de el și nu e singur. Nu a fost și el ultimul om… și indiferent, ultimul om din oraș să fi fost, și tot trebuia tratat omenește”, a mai spus femeia.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *