Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum își va petrece Andreea Marin sărbătorile de iarnă. Vedeta a dezvăluit cine îi lipsește cel mai mult în această perioadă. „Ne gândim la ei cu drag”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz. Vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, iar acum, în cadrul unui interviu acordat revistei VIVA!, aceasta a făcut o dezvăluire emoționantă.

Anul acesta, Andreea Marin va petrece sărbătorile de iarnă alături de fiica și iubitul ei.

„E încă mult de muncă până atunci, dar noi mereu am petrecut sărbătorile de iarnă acasă, unde e mai bine ca oriunde în lume! Abia aștept să decorăm și să ne bucuram unii de alții”, a declarat Andreea Marin pentru revista VIVA!

Întrebată de ce îi este cel mai dor în perioada sărbătorilor de iarnă, Andreea Marin a mărturisit că simte lipsă părinților.

„De mama și de tata, împreună… De puritatea copilăriei, de lipsa grijilor, de omătul cât casa… De plăcintele fierbinți scoase din cuptor.

De mireasma de rășină… De iubirea ce ne lega… Acum, ei sunt îngeri. Ne gândim la ei cu drag de sărbători și ne rugăm pentru ei…”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *