Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum am filmat-o pe milionăreasa “Zurli” la muncă. Femeia-fenomen face naveta cu un Range Rover Evoque de 70.000 € între “casa” celei mai îndrăgite “găști” din România și vila din Pipera

Nu chiar toată lumea e afectată de criza provocată de noul coronavirus. Afacerile Mirelei Retegan, femeia-fenomen care a creat ”Gașca Zurli”, par să fie tot mai înfloritoare. Milionăreasa „Zurli” ar fi găsit rețeta succesului și în aceste vremuri destul de grele. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini grăitoare.

Mirela Retegan este omul care a pus bazele mega-proiectului  ”Gașca Zurli”. Milionăreasa „Zurli” a cunoscut un succes fulminant după ce deja își clădise o carieră ca jurnalist și om de radio. După ce a adunat un număr impresionant de funcții și proiecte răsunătoare în CV, Mirela Retegan a decis să se reinventeze profesional. Și n-a făcut-o rău deloc.

O zi reușită

Cu toate că pandemia a ”lovit” puternic în mai toate domeniile de activitate, Mirela Retegan a demonstrat că este un manager de succes și acum dă semne că afacerile ei sunt mai infloritoare ca niciodată. (NU RATA: PLANURILE ROXANEI HULPE S-AU NĂRUIT: ”VREAU UN COPIL, DAR NU POT SĂ FAC PASUL!” CE O ÎMPIEDICĂ PE JURNALISTA PRO TV)

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Mirela Retegan la sediul firmei sau mai bine zis la ”baza Zurli”, acolo unde se construiesc toate proiectele de succes dedicate celor mici.

După ce a mai bifat o zi de muncă, în care se pare că a pus bazele unui proiect caritabil, mărturie stând mulțimea de cadouri aduse de oameni – pentru o cauză nobilă –  în fața sediului firmei, Mirela Retegan s-a retras zâmbitoare spre casă. Probabil mulțumită de realizările bifate, milionăreasa „Zurli” s-a îndreptat zâmbitoare spre superba mașină de lux pe care o deține, un Range Rover Evoque de aproximativ 70.000 €, care poartă însemnele proiectului ”Gașca Zurli”.

Mirela Retegan a pus bazele unui nou proiect umanitar

Truda i-a fost răsplătită

S-a instalat confortabil la volan și a demarat spre locuința sa din zona Pipera, acolo unde presupunem că o așteptau persoanele dragi. Extrem de atentă, femeia-fenomen a reușit să își facă loc traficul haotic din Capital, către casă.

Milionăreasa „Zurli” pleacă de la firmă

După cum se poate observa și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, femeia-fenomen care a pus bazele mega-proiectului ”Gașca Zurli” pare să se bucure de succes chiar și în această perioadă. Conduce o mașină de lux și locuiește într-o cochetă casă care se află în una dintre cele mai bune zone ale Bucureștiului, Pipera.

Cum s-ar spune, ”după muncă și răsplată”. Zilele de trudă ale milionăresei „Zurli” se pare că au fost răsplătite. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK: ”SCUT ÎN JURUL INIMII, ATUNCI CÂND EȘTI RĂNIT ÎN VIAȚĂ!”)

Mirela Retegan conduce un superb Range Rover Evoque, de 70.000 de euro

Cum s-a descurat Mirela Retegan în vremurile grele de pandemie

“Foarte multă lume mă întreabă cum mă descurc… Orice om normal vede că nu am avut niciun spectacol de șase luni. Mă lupt între dorința de-a păstra cei aproape 20 de angajați și nevoia de a ști copiii departe de pericol. Mintea mea e o făbricuță în care rotițele se învârt nonstop. Am creat câteva mijloace prin care să putem monetiza activitatea noastră: Aplicația, urările de zile de naștere, petrecerile online de zile de naștere și evenimentele de pe Zoom. Vă mulțumesc tuturor celor care cumpărați produse din Magazinul ZURLI.

Din septembrie ne întoarcem la treabă. E posibil ca primul spectacol să-l avem în octombrie, în Germania, acolo unde în martie l-am avut pe ultimul. Până atunci, țin steagul sus. Pentru mine și cei din jurul meu. În aceste șase luni am mers mână în mână cu inspirația. E clar că Dumnezeu vrea să mergem mai departe. Și mi-a arătat calea prin care să fac asta.

O să vă placă tot ce am scris și am gândit în pandemie. O să vă placă rezolvările mele. Le vine rândul să fie dezvăluite, una căte una. Eu sunt recunoscătoare și inventez, în fiecare zi, motive pentru care la, sfârșitul zilei, să spun: Bravo, Mirela! Și știți ce fac eu, mai ales atunci când nu am ce să fac pentru mine? Mă întreb ce pot să fac pentru alții. Și fac! O să fie bine! Altfel. Dar DIN CE ÎN CE MAI BINE!”, a povestit Mirela Retegan, în urmă cu ceva timp,  pe rețelele de socializare.

Mirela Retegan, femeia-fenomen din spatele super-proiectului ”Gașca Zurli”

A construit un imperiu din dragoste pentru fiica ei

Mirela Retegan a construit un imperiu dintr-o simplă joacă, din dorința de a-i explica Mayei, fiica ei, lumea din jur într-un context pozitiv și educativ. Spectacolele Gașca Zurli se vând total în mai puțin de trei zile, cererea de turnee în țară este permanentă, iar CD-urile cu jocuri în trafic dispar de pe tarabe imediat după lansare. Creatoarea Zurli a scris și patru cărți, iar 14 dintre personajele Zurli, îndrăgite de copii, sunt rodul imaginației ei. De asemenea, Mirela a scris aproape 100 de cântece care acum sunt fredonate și memorate de copii și părinți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *