Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a încercat Alin Oprea să împiedice despărțirea de soție. “Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot” + Ce i-a reproșat Larisa: “Te rog, oprește-te”

CANCAN.RO a intrat în posesia unor mesaje incredibile din culisele unui divorț anunțat. Am aflat cum a încercat Alin Oprea să împiedice despărțirea de soție, dar și ce i-a reproșat Larisa. În afara divorțului, solistul de la Talisman mai este chemat în instanță și în altă cauză, după ce soția l-a acuzat de defăimare publică, prin aparițiile lui la Antena 1.

Dacă, acum, apele par liniștite în familia lui Alin Oprea, în urmă cu câteva luni erau tare învolburate. Alin afirma, pe atunci, că el și soția au decis să se despartă după majoratul fetei lui. Adică în august 2020. Discuția despre divorț ar fi avut însă loc anul trecut, în octombrie. Pe atunci, potrivit surselor noastre, cântărețul nu voia să îi recunoască soției că are pe altcineva, chiar dacă, pe 20 noiembrie 2019 își sărbătorea ziua de naștere alături de iubita lui.

Ar fi sperat în împăcare până în ultima clipă

Asta după ce cunoscutul cântăreț ar fi avut o experiență neplăcută, din cauza unei nopți „pline”. „Ce sevraj rău”, i-ar fi scris artistul soției, disperată că el nu ar fi renunțat, de fapt, la alcool.

Alin Oprea și Larisa au avut un prim termen al procesului de divorț

Păzit de soacră și fiu?!

Alin Oprea, solistul de la Talisman

Artistul ar fi fost atât de afectat încât i-ar fi transmis Larisei, tot prin mesaje scrise, că se simte foarte rău și că are halucinații. “Te rog, oprește-te”, i-ar fi spus, la rândul ei, Larisa artistului. Iar dacă, în prezent, nu se mai înțelege bine cu soacra, atunci, la finele lui ianuarie 2018, Alin spunea –  în aceleași mesaje, potrivit surselor citate – despre „mamițica” că este o sfântă și că are grijă de el.

Mesajul care anunța sfârșitul relației

Cale de împăcare nu prea mai pare să fie, din moment ce deja a avut loc primul termen al procesului de divorț în care sunt implicați Alin și Larisa. Ruptura definitivă dintre cei doi ar fi survenit la începutul acestui an, iar primul semn a fost dat de soția artistului, care transmitea pe Facebook că relația începută acum aproape un sfert de secol s-a cam… terminat.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *