Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viviana Sposub, dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicată: ”Am fost la un pas de a-mi pierde viața”

Viviana Sposub și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit, în cadrul unui interviu sincer, despre cele mai grele momente prin care a trecut în adolescență.

La scurt timp după ce și-a sărbătorit majoratul, Viviana Sposub a mers la munte să se relaxeze. Iubita lui George Burcea s-a aventurat cu ATV-ul și a fost la un pas să-și piardă viața.

Viviana Sposub a fost implicată într-un accident cu ATV-ul și a stat o lungă perioadă de timp în pat din cauza rănilor pe care le-a suferit. Momentul a marcat-o enorm de mult și după incidentul neplăcut, vedeta și-a schimbat viziunea despre viață.

”A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine.

După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări”, a povestit, Viviana Sposub, în exclusivitate pentru revista VIVA.

Până atunci, Viviana visa să devină o cântăreață faimoasă. Accidentul a făcut-o, însă, să se reorienteze și să aleagă altceva.

Viviana și George s-au cunoscut la Ferma

Acum, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste și și-au spus deja primul ”Te iubesc!”. La început, asistenta TV nu-l vedea cu ochi buni pe cel care avea să-i devină iubit. Pe parcursul competiției, însă, Viviana Sposub și-a schimbat radical părerea în ceea ce-l privește pe George Burcea. Actorul a ajutat-o mult în Fermă și, într-un final, a reușit să o cucerească iremediabil prin felul său de a fi.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *