Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viața secretă a Dariei Radionova. Iubitul indian putred de bogat, cu șase copii acasă, i-ar fi tăiat finanțarea când a aflat de relația cu Alex Bodi

CANCAN.ro vă dezvăluie amănunte uluitoare din viața secretă a iubitei lui Alex Bodi. Daria Radionova nu ar fi deloc fata de bani gata care se prezintă în cercurile prin care umblă, iar în spatele vieții sale de lux s-ar afla, de fapt, un indian putred de bogat, dar și foarte căsătorit, cu șase copii acasă. Bomba este că, de când a aflat că rusoaica îl „traduce” cu Alex Bodi și nu se mai dă plecată din România, “Maharajahul” i-ar fi tăiat finanțele și i-ar fi pus „sechestru” pe bunuri.

Daria Radionova nu prea ar avea noroc în dragoste. În timp ce era trup și suflet alături de Alex Bodi, șatena ar fi fost și iubita unui indian putred de bogat. Atât de bogat încât, în ultimii ani, i-ar fi asigurat tinerei de doar 27 de ani un trai de nabab.

Indianul i-ar fi deschis afacerile în Londra

Moldoveanca de la Londra ar trăi de câțiva ani buni pe spatele acestui indian foarte bogat, care nu doar că i-ar fi deschis un magazin de haine și un salon de masaj, ci i-ar fi cumpărat și genți de mii de euro, plus haine doar de firmă, susțin surse din apropierea situației, pentru CANCAN.RO.

De altfel, Daria Radionova locuiește în Londra în zona centrală, într-o vilă de lux, unde plătește peste 6.000 de lire sterline, bani pe care tot “Maharajahul” i-ar fi scos din buzunar. Povestea dintre cei doi este foarte încâlcită, iar asta pentru că iubitul secret este căsătorit și are șase copii, ceea ce înseamnă că șatena nu poate aspira la poziția de iubită oficială. (VEZI AICI: “RIVALA” BIANCĂI DRĂGUȘANU A “SPART” PUȘCULIȚA + I-A “SECHESTRAT” BENTLEY-UL LUI ALEX BODI DUPĂ CE A FOST ARESTAT)

Alex Bodi și Daria Radionova, la prima apariție în lumea de noapte a Capitalei

După ce l-a cunoscut pe Alex Bodi, Daria Radionova ar fi făcut tot posibilul să îl țină lângă ea, mai ales că și afaceristul din Mediaș este milionar, averea lui ridicându-se la peste 20 de milioane de euro.

Anul acesta, moldoveanca din Londra s-ar fi împărțit cum a putut între iubitul indian și Alex Bodi.

“Maharajahul” a părăsit-o pe Daria Radionova?!

Toate bune și frumoase pentru șatena din Londra, însă, de curând, iubitul din Marea Britanie i-ar fi spus, potrivit surselor citate, că între ei totul s-a terminat. Iar asta după ce „Maharajahul” a aflat că Daria este în România de ceva timp și că îl așteaptă pe Bodi să iasă din închisoare.

Daria Radionova ar fi „jucat” la dublu, cu „Musculosul” și „Maharajahul”

Supărat și trădat, indianul ar fi pus „sechestru” pe toate bunurile pe care i le-a cumpărat moldovencei. Deocamdată nu se știe dacă și celebrul Lamborghini cu care Daria se fălea în Londra a căzut sub incidența „sechestrului”.

Prietenii lui Bodi ar fi „trimis-o” acasă

Deși nu ar mai avea finanțe prea multe și ar fi început să-și vândă din gențile de firmă prin Capitală (vezi în Galeria foto un „Hermes” despre care gurile rele susțin că ar fi, de fapt, un fake scos „pe tarabă”), Daria Radionova nu ar vrea să se întoarcă în Londra. Alex Bodi se află în arest și este posibil să nu iasă prea curând din închisoare însă șatena locuiește de ceva timp în casa lui și nu se dă plecată.

Prietenii afaceristului din Mediaș ar fi sfătuit-o, potrivit surselor noastre, să părăsească România, însă șatena ar fi convinsă că Alex Bodi va ieși din arest direct în brațele ei. (CITEȘTE AICI: CUM A DECURS CONFRUNTAREA DINTRE TURCUL “GANGSTER” ȘI ALEX BODI + CU CE “TRIBUT” S-A DUS LA ISTANBUL FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Reamintim că omul de afaceri din Mediaș este cercetat într-un amplu dosar de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Una dintre persoanele care l-ar fi acuzat de aceste lucruri ar fi tocmai fosta soție, Iulia, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze în Germania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *