Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman spune adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca. „Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat”

Oana Roman și Pepe sunt foarte buni prieteni. Vedeta a scos la iveală amănunte interesante după despărțirea artistului de Raluca Pastramă. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, ea a recunoscut că aflase de escapada la munte a soției lui Pepe.

„Eu am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind. El fiind Rac, e un om mai introvertit”, a povestit ea în cadrul emisiunii.

„În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles”, a continuat vedeta, potrivit Spynews.

„Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte.

Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”, mărturisește Oana Roman.

„Este clar că el și-a dorit, dacă tot s-a ajuns în momentul acesta al divorțului și al separării, ca lucrurile să se întâmple cât se poate de amiabil și de civilizat, în primul rând pentru copii. Pentru el, pe lumea asta copiii sunt lucrul cel mai important”, mai spune Oana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *