Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

L-au ajuns „blestemele” Ana Mariei Mocanu? Fostul iubit al asistentei s-a despărțit de iubita lui

 

Rares Ciortan, fostul iubit al Ana Mariei Mocanu, s-a despărțit de iubita lui. Energiile negative ale fosti asistente TV să fie de vină? Sau banalul motiv „nepotrivire de caracter” ? Oricare ar fi răspunsul, din această situație se naște o altă întrebare: acum că e singur se va întoarce în brațele Anei? 

Între fostul iubit al Anei Mocanu și femeia cu care s-a iubit în ultima perioadă, pare că s-a stins flacăra iubirii. Sau cel puțin asta dă de înțeles Rareș, pe contul lui de Instagram. Nu știm care ar putea fi motivul, dar se poate presupune că l-au ajuns „blestemele” fostei asistente TV. Căci, știm foarte bine în ce condiții s-au despărțit cei. Revenind la ceea ce vă spuneam, Rareș a postat o fotografie cu o domnișoară întoarsă cu spatele la care a adăugat următoarea descriere: „Caut gospodină”. La vederea acestei fotografii nu ne trece prin minte decât că este, din nou, un bărbat liber. Căci, nu-i așa, cine ar accepta ca iubitul ei să facă asemenea postări.

Se împacă Ana Maria Mocanu cu fostul iubit?

Întrebarea care apare pe buzele tuturor celor care au văzut această postare are legătură cu Ana Mocanu. Se împacă Rareș cu fosta asistentă TV acum că este liber? Nu știm dacă până acum cei doi foști iubiți au luat legătura sau dacă relația lor s-a mai reparat în ultima perioadă, dar suntem curioși ce deznodământ va avea această poveste.

Ana Mocanu, despre despărțirea de Rareș

După o discuție aprinsă, Ana și Rareș au hotărât să meargă pe drumuri separate. Din declarațiile Anei se înțelegea că ar fi fost dispusă să treacă cu vederea orice, doar să rămână cu el.

“Am avut o discuție cu el duminică seară. Am avut o altercație ca să spun așa. De atunci, lucrurile au rămas în aer. El a fost extrem de gelos în seara respectivă, nu a fost chip să înțeleagă că nu a avut motiv să fie gelos. Am încercat să discut cu el, el oricum e o fire mai posesivă.

Am citit și eu declarația, da, mă bucur tare că el consideră că este definitivă, dacă așa consideră el, atunci așa să fie. Nu are nicio legătură, eu o știu pe fata respectivă din mediul online, știam că acum doi ani de zile s-au văzut de câteva ori, din ce mi-a spus el nu a fost o relație serioasă”, a declarat fosta asistentă TV în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cel ferm în decizii a fost Rareș. Bărbatul nu a mai vrut sub nicio formă să se întoarcă în brațele Anei.

Eu când iau o decizie, o iau, nu mă întorc înapoi. Am iubit-o, încă o mai iubesc, nu poate să treacă așa în câteva zile. Eu sunt o persoană mai radicală, am nevoie de puțină liniște, nu trec printr-un moment prea bun al vieții mele”, a declarat Rareș Ciortan pentru Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *