Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doamna Vanghelie a ieșit la “vânătoare” de delicatese, la bordul unei limuzine de lux cu șofer

Obrazul subțire cu cheltuială se ține! În ciuda problemelor cu care se confruntă și a perchezițiilor DNA, care au avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână la ea acasă, consoarta ex-primarului de la Sectorul 5 nu și-a pierdut apetitul și face shopping de calitate. Împreună cu mama ei, a vizitat unul dintre cele mai renumite boutique-uri de gastronomie din Capitală, la bordul unei limuzine de lux, cu șofer. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite în prim-planul cărora se află fosta deputată Oana Mizil.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe soția lui Marian Vanghelie la unul dintre cele mai renumite boutique-uri de gastronomie din București, „Comtesse du Barry”.

În ciuda tuturor problemelor cu care s-a confruntat în ultima perioadă, mai ales că, în urmă cu o săptămână, locuința ei a fost percheziționată de procurorii DNA, soția politicianului (fost PSD) Marian Vanghelie se ”tratează” cu shopping de cea mai bună calitate. (NU RATA: TABLOUL FURAT DE 100.000 DE EURO AL LUI MARIAN VANGHELIE A FOST RECUPERAT. UNDE SE AFLA OPERA DE ARTĂ)

Delicatese de top pentru familia Vanghelie

Așa cum era de așteptat, cele două doamne, Oana Mizil și mama ei, au descins la renumitul magazin la bordul unei limuzine de lux, care, bineînțeles, a fost condusă de șoferul personal al consoartei lui Marian Vanghelie.

De remarcat că Oana Mizil nu își face cumpărăturile chiar din orice magazin. În locația cu pricina se găsesc cele mai de lux delicatese, de la foie gras de rață cu trufe negre – 574 lei / 200 gr, până la vin de cea mai bună calitate. O sticlă de top adusă din Franța costă mai bine de 20.000 de lei.

După ce și-au achiziționat mai multe produse de lux, Oana Mizil și mama ei au revenit la mașină. Soția lui Marian Vanghelie i-a pasat rapid plasa cu delicatese șoferului și s-a urcat pe bancheta din spate a bolidului de lux. (VEZI ȘI: ”CLANUL” VANGHELIE A AJUNS LA SPITAL! SOACRA FOSTULUI PRIMAR A LEȘINAT DE DOUĂ ORI, IAR AMBULANȚA A TRANSPORTAT-O DIRECT LA UPU)

Soția lui Marian Vanghelie, vizită la unul dintre cele mai renumite boutique-uri de gastronomie

DNA a descins acasă la Marian Vanghelie

În urmă cu aproximativ o săptămână, procurorii DNA au făcut mai multe percheziții acasă la Marian Vanghelie și la Primăria Sectorului 5 într-un dosar legat de achiziția de tablete ​pentru elevi.

„Da, au venit la mine acasă de dimineață, mi-au speriat puțin fetița, dar asta este. Oricum, au fost mai civilizați decât data trecută, când au intrat peste mine. Nu știu exact ce caută procurorii,  este un dosar in rem, am înțeles că este un dosar în care sunt vizate mai multe persoane. Este un dosar în care se cercetează un abuz în funcție și trafic de influență, dar nu știu dacă este vorba de mine. Au ridicat mai multe acte vechi (…)  M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută. Mie nu îmi este frică decât de Dumnezeu, doar mă știți”, a declarat Marian Vanghelie pentru GÂNDUL.RO.

Detalii despre descinderea autorităților acasă la Marian Vanghelie găsiți AICI.

Marian Vanghelie și Oana Mizil, împreună din 2012

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au anunţat că sunt împreună la începutul anului 2012. Colegi de partid, fiecare mai fusese căsătorit o dată până să decidă să îşi refacă viaţa. În 2015, la vârsta de 40 de ani, Oana Mizil a dat naştere unei fetiţe, Maria. Marian Vanghelie devenea, astfel, tată pentru a doua oară, el mai având un băiat, Alexandru, din căsnicia anterioară, pe care fostul primar al Sectorului 5 a avut-o cu Charlotte.

În urmă cu ceva timp, Oana Mizil a dezvăluit cât de mult a luptat pentru a deveni mamă. “Am avut-o pe Maria prin foarte multă rugă. Am avut un acatist, de la un preot, un acatist foarte greu: cam cinci ore pe zi de rugăciune, în genunchi, 40 de zile fără întrerupere. În septembrie am făcut acatistul, în decembrie am rămas gravidă, după 14 ani de încercări, opt fertilizări in vitro, sarcini pierdute. Cu Maria nu am avut nimic, am făcut şi sport fără probleme“, declara, la momentul respectiv, partenera lui Marian Vanghelie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *