Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detaliul care i-a scăpat! Ce mănâncă Vulpița și Viorel, de când s-au mutat în Buzău. S-a văzut totul, într-o fotografie!

Vulpița și Viorel s-au mutat în urmă cu aproape o lună într-o casă bătrânească, în Buzău, pe care un telespectator cu suflet mare le-a donat-o, impresionat fiind de modul în care trăiau ei la Blăgești. Fără să-i pese că oamenii ar putea să o critice, Vulpița s-a fotografiat în una din camerele din casă, dar i-a scăpat un detaliu.

Vulpița a fost aspru criticată de oamenii din mediul online, după ce a postat pe Instagramul său o fotografie din camera casei în care locuiește, care nu părea a fi prea curată.

Mai mult, în aceeași imagine cu pricina de care vorbim, internauții au putut să vadă faptul că Vulpița și Viorel nu mai au aere de București, întrucât au renunțat la mâncarea sofisticată și s-au dat pe…cartofi copți pe plita sobei de teracotă, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Chiar dacă a fost extrem de criticată de oamenii din mediul online pentru că nu păstrează curățenia, Vulpița a apărut foarte zâmbitoare în imagine, pesemne că mutarea din Capitală în Buzău a fost una benefică și că ea și Viorel nu au nevoie de lux, pentru a le fi bine.

Cum este noua casă în care locuiesc Vulpița și Viorel Stegaru

Vulpița și Viorel au mers la noua locuință zilele trecute și s-au arătat a fi de-a dreptul impresionați de ceea ce au găsit la locația cu pricina.

Mobila este destul de veche, așa că este loc și de mai bine. Pentru asta, Stegarii trebuie să muncească din greu, pentru a putea să renoveze noua lor locuință. Până atunci, se pot bucura de faptul că au apă potabilă, o fântână, o curte foarte mare și o sobă tradițională de teracotă, pentru a le aduce aminte de Blăgești. Singura nemulțumire a celor doi soți se pare că este faptul că nu au toaletă în casă, însă acest aspect este irelevant pentru ei, din moment ce nici la Blăgești nu există luxul din lume.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *