Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dana Marijuana revine în muzică, după ce a trecut peste momentele grele din viața ei. Cum arată cântăreața acum. „Voi cânta toată viața”

Dana Marijuana, celebra cântăreață de muzică rapp, revine în atenția publicului și anunță că își va continua cariera muzicală și asta pentru că nu vrea să renunțe la ceea ce iubește cel mai mult. Interpreta a trecut în ultimii ani, printr-o perioadă grea, din cauza depresiei.

Dana Coteanu a venit în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars și a dat detalii din viața ei.

„N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți.

Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața. De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam: «Lasă-te, gata, până aici», veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin.

Apoi îmi reveneam și spuneam: «Au dreptate oamenii ăștia, de ce nu mai cânt?»”, a spus Dana Marijuana.

Dana a vorbit și despre relația cu tatăl ei, care s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. „Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot.

Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă la propriu”, a declarat Dana Marijuana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *