Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Colosal! Giovanni Becali îi compară pe Maradona și Ronaldo! „Diego, un răsfățat, Cristiano, fotbalistul perfect!”

Vestea morții lui Diego Maradona a luat cu asalt lumea sportului. Fostul impresar Ioan Becali își amintește când l-a cunoscut pe argentinian și face o comparație cinstită cu portughezul Cristiano Ronaldo.

Conform lui Ioan Becali, Diego Armando Maradona a fost un „răsfățat” al fotbalului, iar Cristiano Ronaldo, „fotbalistul perfect”. Fostul impresar susține că Maradona și-a trăit viața după propriile reguli, în timp ce, „CR7” este un „monument al disciplinei”. Becali își amintește că l-a cunoscut pe Maradona la Sevilla, iar vestea morții acestuia i-a adus-o soția sa, originară din America de Sud.

Diego Maradona (60 de ani) a decedat pe 25 noiembrie 2020

„L-am cunoscut la Sevilla. Am simțit o durere că atunci când îți pierzi o persoană din familie. Nu am plâns, dar am simțit o durere. M-a anunțat nevasta mea din America de Sud. A fost o veste șoc. Maradona a fost acceptat așa cum a fost. Și-a trăit viața privată la fel cum a trăit-o și pe cea fotbalistică. Eu în anii 80 și ceva vedeam câte 20.000 de fani la antrenament. Vă dați seama cum sunt napoletanii de vârsta mea pe care Maradona i-a încântat.

El a avut viața asta pentru că era răsfățat. Nimeni nu îl întreba cum și de unde vine. Maradona e unic, dar Ronaldo e întruchiparea fotbalistului perfect. E un monument al disciplinei, iar Maradona n-a respectat atât de mult profesia asta pentru că el putea să se întoarcă și cu 4-5 kilograme în plus după o vacanță în Argentina. Și-a permis să aibă viața asta altfel față decât cea a lui Ronaldo. Maradona făcea antrenamente când voia el!

L-am cunoscut la Sevilla, am fost acolo și m-a împins că mi-am adus aminte de meciul Argentina – România când i-am învins cu 3-2. Îi plăcea să câștige, dar niciodată nu sărea la adversar. Un top? Maradona, Pele și încă 10. Imediat după ei ar veni Messi și Ronaldo. Dacă exist 10 plus, atunci Maradona a avut 10 plus. Messi și Ronaldo au un 10, iar Gică Hagi un 9,30.” a declarat Ioan Becali, într-un interviu pentru Prosport.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *