Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avem dovada filmată că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Se plimbă de mână ca doi îndrăgostiți, iar soțul grijuliu îi cară geanta soției

Sentimentele dintre Brigitte și Florin Pastramă par să fie extrem de puternice! Cu toate că s-a confruntat cu mari tensiuni în căsnicie, fosta doamnă Năstase se pare că nu a putut să stea prea departe de soțul ei și a decis să îngroape securea războiului. De când a fost primit înapoi, Florin Pastramă pare să fie cu totul alt om. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care dovedesc împăcarea.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Brigitte apărea într-o emisiune TV și spunea că nu mai poate trăi alături de Florin Pastramă. Violențele verbale și fizice erau în topul motivelor pentru care luase decizia să se despartă de soțul ei.

Vedeta amintea și de problemele pe care membrii familiei Pastramă i le-au provocat. Drept urmare, după ce a stat și a pus în balanță toate lucrurile, Brigitte a decis că ar fi benefică o pauză între ea și Florin Pastramă. Toate acestea pentru liniștea ei, dar și pentru siguranța copiilor.

Un soț blând și iubitor

Vedeta se pare că a revenit însă la sentimente mai bune și a decis să îngroape securea războiului. Brigitte pare că l-a iertat pe soțul ei și, totodată, s-a împăcat și cu fratele lui Florin, Relu Pastramă.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fosta doamnă Năstase în parcarea Mall-ului Băneasa. Brigitte nu a ieșit de una singură la cumpărături. Ea a fost ”acompaniată” chiar de soțul ei, Florin Pastramă. După cum se poate observa și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, partenerul de viață al brunetei pare că s-a transformat într-un „mielușel”, după ce a mai primit o șansă din partea soției. (CITEȘTE ȘI: DISPUTA DIN FAMILIA PASTRAMĂ IA AMPLOARE! BRIGITTE, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE CUMNATĂ, DUPĂ CE A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE)

Acum, Florin Pastramă se arată a fi un soț blând și iubitor, care s-a oferit chiar să-i care geanta soției. După un periplu scurt prin magazine, cei doi s-au îndreptat agale spre mașina care-i aștepta în parcare. În momentul în care au ieșit din mall, fosta doamnă Năstase a dat semne că a uitat de vremurile grele pe care le traversăm din cauza noului tip de coronavirus și și-a dat jos masca de protecție.

Brigitte și Florin Pastramă au îngropat securea războiului

Brigitte, dată în judecată de Simona Necula

Potrivit datelor obținute în exclusivitate de D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO), Simona Necula ar fi dat-o în judecată pe cumnata sa celebră pentru calomnie. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București pe data de 10 noiembrie.

Gestul blondei vine la o lună după ce Brigitte a acuzat-o că a trădat-o și a umilit-o, deși a ajutat-o în cele mai grele momente din viața sa. Tot atunci, bruneta a făcut publică o discuție în care Simona Necula vorbea despre faptul că Raluca Podea ar fi încercat să plătească pe cineva să-i bată pe cei doi parteneri care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”.

“Dragii mei, am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de «cumnățica» mea, Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie”, a scris Brigitte într-un mesaj lung urcat pe Instagram Stories. (NU RATA: AM AFLAT CARE A FOST “SCÂNTEIA” DESPĂRȚIRII DINTRE BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ. ARE LEGĂTURĂ CU CEA MAI RECENTĂ VIZITĂ LA POLIȚIE A CUPLULUI. “TOTUL A PORNIT DE LA BANI”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *