Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Raicu, despre dezamăgirile pe care le-a trăit: „Am țipat și am plâns până n-am mai putut”

 

Suferința pe care a îndurat-o de-a lungul anilor a făcut-o să-și schimbe viața complet. A renunțat la televiziune și a încercat să înțeleagă de ce Dumnezeu a pus-o în situațiile mai puțin plăcute. Andreea Raicu mărturisește cum a reușit să se vindece după dezamăgirile suferite. 

Andreea Raicu a dovedit de multe ori că este o femeie foarte puternică. A luptat cu viața și s-a reinventat când și-a dat seama că dezamăgirile pun stăpânire pe ea. După multe căutări, o vacanță în India și foarte multe cărți de dezvoltare personală citite, vedeta a înțeles cum trebuie să privească dezamăgirile.

„În momentul de față nu mai pot să mă gândesc la lucruri ca la dezamăgiri pentru că am învățat că oamenii sunt așa cum sunt. Și că uneori e foarte posibil să nu-I fi văzut cum sunt în realitate și atunci, dezamăgirea este că nu am avut răbdarea sau nu am avut capacitatea să-I văd. Oamenii sunt exact așa cum sunt, ei nu se poartă într-un fel sau altul pentru noi. Atunci când meditezi ai capacitatea să te dai un pas în spate și să vezi exact că nu este despre tine, ci este despre ei. ” , a spus Andreea Raicu într-un live pe Instagram.

VEZI ȘI: „ DE CE A RENUNȚAT ANDREEA RAICU LA TELEVIZIUNE: ”AVEAM VIAȚA LA CARE VISA TOATĂ LUMEA”

Andreea Raicu: „Dacă nu-mi învăț lecția experiența respectivă apare din nou”

Acceptarea este cheia Andreei Raicu pentru a-i ierta pe cei care-i greșesc. Privește în profunzime tot ceea ce i se întâmplă și își dă voie să trăiască orice emoție, chiar și furia.

” În primul rând, să accept ce m-a făcut sa simt, de mult ori foarte multă furie. Dezamăgirea vine cu niște emoții și furie tristețe. Mi-am dat voie să-mi exprim acele emoții. A fost important să mă uit să văd care este lecția. Pentru că atunci când avem parte de o experiență care ne rănește, cu siguranță, are și o parte bună. După ce mi-am dat voie să-mi consum emoția și să înțeleg ce m-a rănit atât de tare, înțeleg care este lecția. Și dacă nu-mi învăț lecția, experiența respectivă apare din nou. ” 

Andreea Raicu: „Am plâns până n-am mai putut”

În lungile căutări pe care le-a făcut în toți acești ani în care s-a îndepărtat de peisajul monden, Andreea Raicu a învățat cum să-și exprime emoțiile. Fosta prezentatoare TV susține că este foarte important să știi cum să faci acest lucru, altfel toate problemele te macină pe dinăuntru.

„Am dat și cu pumnul în sacul de box, am țipat, am și plâns și m-am și închis și am plâns până n-am mai putut. Pentru că e foarte important să dai voie emoțiilor să se consume. Pentru că atâta vreme cât nu le dai voie să se consume rămân acolo și te mănâncă pe dinăuntru. ” 

CITEȘTE ȘI:ANDREEA RAICU ŞI TUDOR CHIRILĂ, FAŢĂ ÎN FAŢĂ LA APROAPE 10 DE LA DESPĂRŢIRE! BRUNETA A VENIT ÎN CULISELE DE LA ”VOCEA” ŞI…

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *