Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Victoria Răileanu, actrița din Vlad, rupe tăcerea după divorț. Cine a ajutat-o să treacă peste momentul greu. „Amândoi am făcut greșeli”

Victoria Răileanu a anunțat recent că a divorțat de soțul ei, Conrad Mericoffer, însă ruptura dintre ei a avut loc în urmă cu mai mult timp. Actrița din Vlad a explicat astăzi la Vorbește lumea, ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și tatăl băiețelului ei.

„Noi am divorțat și acum trei ani. Am fost despărțiți patru luni. Dar de frica de a nu rămâne singuri, ne-am împăcat. Dar erau lucruri nevorbite, nerezolvate.

Nu am reușit să trecem peste unele momente din timpul relației. Vara trecută mi-am propus să mă vindec. Mă rătăcisem. Amândoi am făcut greșeli, amândoi am făcut lucruri bune.

Eu am rămas fără resurse. A trebuit să spun: nu mai pot! El a acceptat decizia mea, dar destul de greu”, a povestit Vicky la Vorbește lumea.

„Am avut o discuție după jumătate de an. Stăteam amândoi și am zis că ne e mai bine așa. Totul se reduce la fiul nostru, Carol. El știe că noi vom rămâne o familie pentru el.

Noi ne-am mai întâlnit, așa, ca familie, dar psihologii ne-au spus că nu e bine pentru Carol. Atunci am considerat că nu e momentul, așa că facem evenimentele separat”, a continuat Victoria Răileanu.

„Am venit să spun, aici, pentru că e mitul ăsta, femeie cu copil, divorțată, e terminată. Nu, eu sunt puternică. M-au ajutat familia, prietenii. Noi ne-am despărțit în noiembrie, anul trecut.

În vara asta mi-a fost mai greu. Am avut însă lângă mine prietenii, familia, psihologul. Am vrut să fiu ok cu mine, iar acum sunt”, a încheiat Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *