Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Selly lansează “Selly Show”, cel mai nou proiect al său. „Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări”

Pe 1 decembrie, la ora 20:00, Selly prezintă, pe canalul său
de YouTube, unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, “Selly Show”.
Formatul va fi transmis dintr-un platou dedicat și reprezintă un upgrade de conținut,
care își propune să ducă divertismentul la următorul nivel.

„Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de Youtube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online.

Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți”, a declarat Selly.

„Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%.

Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a completat Selly.

Prin complexitatea conceptului și totodată a subiectelor
abordate, formatul își propune să trezească interesul tuturor categoriilor de vârstă
care, cu siguranță, se vor regăsi în multe dintre temele prezentate în show.

Cine este Selly

Selly este unul dintre cei mai urmăriți și longevivi creatori de conținut din România, având aproape 3 milioane de subscriberi pe YouTube.

De asemenea, proiectul 5 GANG a dat naștere unui adevărat fenomen în rândul publicului tânăr, iar filmul 5 GANG: Un alt fel de Crăciun, lansat în decembrie 2019, a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *