Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce vedete nu sunt inspirate din punct de vedere vestimentar. „Nu-mi place cum se îmbracă Nicole Cherry sau Andreea Bălan”

Raluca Bădulescu a comentat ținutele mai multor vedete de-a lungul timpului, iar atunci când nu i-a plăcut, a spus-o fără reținere. Așa s-a întâmplat și de data asta. Vedeta a mărturisit ce vedete nu sunt suficient de inspirate din punct de vedere vestimentar.

„Răspunsul se va lăsa cu multe urări de bine, dar îmi asum. Avem şi rubrica «Aşa da, Aşa nu» în cadrul Teo Show, unde, împreună cu Cătălin Botezatu, am comentat foarte multe vedete din România.

Există câteva artiste care au fost, de-a lungul timpului, în topul vedetelor care nu se îmbracă foarte bine. Nu-mi place cum se îmbracă Nicole Cherry sau Andreea Bălan.

Le-am văzut şi bine îmbrăcate la evenimente, shootinguri, dar nu au fost constante, cred că încă nu şi-au găsit stilul propriu.

Vedetele au impresia că dacă îşi iau un stilist pentru o perioadă scurtă de timp, acesta le poate construi un stil. Ceea ce este greşit, imaginea, stilul se construiesc în ani şi sunt multe lucruri care alcătuiesc imaginea unei vedete.

Stilul vestimentar trebuie să fie în conformitate cu mesajul pe care acestea îl transmit publicului, să fie în conformitate cu personalitatea lor, cu vârsta pe care o au”, a declarat Raluca Bădulescu pentru okMagazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *