Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pensia pe care o primește Silviu Prigoană este colosală, dar nu suficientă: „Aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la …” 

 

La doar 56 de ani, Silviu Prigoană a ieșit la pensie, iar suma pe care o încasează lunar este colosală. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se bucură de o pensie la care oamenii de rând doar visează. Însă, nu e pe deplin mulțumit. Silviu Prigoană a trecut de-a lungul anilor prin foarte multe încercări. A suferit un accident la doar 22 de ani, a rămas văduv și cu doi băieți și la un moment dat, a cerșit la metrou. 

În urmă cu ceva timp, afaceristul declara că a ieșit la pensie anticipat. Datorită contribuțiilor uriașe pe care le-a avut de-a lungul anilor, Silviu Prigoană a avut dreptul să se pensioneze cu 10 ani mai devreme.

 ”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a spus Silviu Prigoană la momentul respectiv.

Vă întrebați câți bani primește de la Casa de Pensii lună de lună Silviu Prigoană? Vă spunem noi, 37.000 de lei, dar nu este suficient. Afaceristul așteaptă ca cei din Guvern să-și respecte promisiunile și să-i mărească pensia cu 40%.

”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ”Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, i-a spus Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: ” SILVIU PRIGOANĂ, DESPRE ACCIDENTUL CARE L-A MARCAT PE VIAȚĂ: „ERA SĂ NU MĂ MAI TREZESC DIN ULTIMA ANESTEZIE” ” 

Silviu Prigoană a cerșit la metrou

După accidentul de muncă suferit în urma căruia a rămas fără un picior viața l-a mai lovit de câteva ori pe Silviu Prigoană. Prima soție a decedat când băieții afaceristului erau foarte mici. Aflat într-o situație fără scăpare, Silviu Prigoană s-a încăpățânat să lupte și eforturile au fost răsplătite. La un moment dat, când se implicase în lumea televiziunii a făcut un experiment. Și-a scos proteza, a mers la metrou și a cerșit pentru a vedea cât se poate câștiga din asta.

”N-am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, prin anii 2002-2003. Îmi dădeam proteza jos și mă duceam și cerșeam la metrou. Nu mă cunoștea lumea pe vremea aia. Am cerșit la metrou ca experiment, ca să vedem cam cât se câștigă. Și vă pot spune că, în comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram tânăr, doamnele îmi dădeau mai mulți bani decât domnii. Am făcut astfel de experimente fără niciun fel de jenă. Adică, nu-mi era rușine că sunt fără un picior. Nu aveam de ce să ascund astfel de lucruri. Că nu eram vreun manechin”, a mai declarat afaceristul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *