Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Paraschiv e câștigătorul: Președintele din Copou ales în Comitetul Executiv al FRF!

Ciprian Paraschiv, președintele executiv al Politehnicii Iași, a fost ales astăzi în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), a anunțat FRF pe site-ul oficial.

Oficialul moldovenilor îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu și va fi alături de Valeriu Argăseală, cel de-al doilea reprezentant al cluburilor di Liga 1 în CEx.

Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Ciprian Paraschiv, președintele ACSM Politehnica Iași, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv. Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câștigat alegerile în fața lui Ovidiu Costeșin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1. Ciprian Paraschiv i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal”, a anunțat FRF pe site-ul oficial.

Noul ales a afirmat că funcția îl va responsabiliza și mai mult și va lupta pentru a pune umărul la progresul fotbalului românesc.

„În primul rând, mă responsabilizează încrederea pe care mi-au acordat-o colegii de la cluburile din Liga I. Da, este și o poziție onorantă! Cu toții facem parte din aceeași echipă și scopul este comun, acela de a identifica cele mai bune soluții pentru dezvoltarea fotbalului românesc. În ceea ce privește comunicarea cu reprezentanții celorlalte cluburi și ai forurilor din capitală, aceasta va fi cel puțin la fel de bună ca până acum. Telefonul meu a fost, este și va fi tot timpul deschis pentru oricine împărtășește idei firești spre binele fotbalului”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câștigat alegerile în fața lui Ovidiu Costeșin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *