Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Legătura neștiută dintre Feli Donose și Grasu XXL. „Este unul dintre cei mai calzi și buni oameni din viața mea”

Feli Donose este una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală. Artista a devenit cunoscută odată cu participarea la Vocea României, de la Pro TV, iar de atunci, viața ei s-a schimbat total, lansând în ultimii ani mai multe piese de succes.

Recent, interpreta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care mărturisește ce contribuție a avut Grasu XXL la cariera sa muzicală.

„Haideți să vă spun o poveste din viața mea, pe timp de zi! Grasu XXL (@blanadeurs) este unul dintre cei mai calzi oameni și buni oameni din viața mea.

Țin minte că atunci când locuiam în Cluj, nu mă știa bine nici YouTube. Atât de la început de vis eram și lucram într-un fast-food chinezesc.

Ziua munceam în fast-food și noaptea în studio sau în vârful patului scriam muzică și poezie”, povestește Feli cum a început totul.

„Într-o zi plină de muncă, în mijlocul zilei mai exact, spălând caserole în bucătărie, mi-a sunat telefonul. Inițial am zis că îl las să sune și revin eu. Apoi ceva mi-a spus: Hai răspunde acuma! Ceva se schimbă.

Am răspuns, iar la celălalt capăt era Grasu, care a auzit o piesă scăpată pe net cu mine și voia să cânt pe o piesă de-a lui. M-am dat șmechera pământului ca să nu se vadă bucuria și emoția și cred că mai bine de un an a trecut până să ne vedem LIVE și să facem primul feat. împreună”, își amintește artista.

„De atunci, Grasu e în inima mea. Am un respect și un drag
puternic pentru Dragoș OMUL și ARTISTUL cum rar am simțit și cum rar reușesc să
descriu prin cuvinte.

Mulțumesc, Gras! You are one of a kind!❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *