Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Incident tragic într-un poligon privat de tragere din Capitală! Un bărbat s-a împușcat în cap

O tragedie a avut loc în cadrul unui poligon privat de tragere din Capitală. Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, s-a împușcat în cap. Deși echipajele medicale au intervenit imediat, acesta a decedat la spital.

Miercuri seara, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul.(CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ! UN CUNOSCUT DOCTOR DIN TIMIȘOARA S-A SINUCIS. S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP CU UN PISTOL)

Se pare că bărbatul de 30 de ani s-a îndepărtat de instructor și când nu l-a observat nimeni a pus arma la cap și a trans. Autoritățile au deschis o anchetă și urmează a se stabili cauzele care au dus la tragicul eveniment. (VEZI ȘI: DOI ADOLESCENȚI AU FOST ÎMPUȘCAȚI ÎN CAP CU UN PISTOL CU BILE. TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎN FAȚA UNUI LICEU DIN PLOIEȘTI)

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *