Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristina Rus se pregătește să devină mamă pentru a patra oară?! Avem primele fotografii cu burtica “suspectă”

La aproximativ un an după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, Cristina Rus, fosta solistă a trupei Blondy, a apărut în public cu o burtică ”suspectă”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc.

Nici nu s-a împlinit anul de când Cristina Rus i-a dăruit milionarului Dragoș Bîlteanu o fetiță, căci blondina dă semne că ar fi din nou însărcinată.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Cristina Rus în momentul în care ieșea din cofetăria Ana Pan, din zona Dorobanți.

Îmbrăcată elegant și echipată corespunzător, ”de pandemie”, cu masca pe față, fosta solistă a trupei Blondy părea în plină formă. Imediat ce a ieșit din cofetărie, Cristina Rus a lăsat la iveală un amănunt care ridică anumite semne de întrebare. Prin vestimentația mulată s-a putut observa o burtică ”suspectă”, care ar putea însemna inclusiv că artista se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL CUM ARATĂ ACUM CRISTINA RUS, LA 5 ANI DUPĂ CE S-A RETRAS DIN SHOWBIZ)

Cristina Rus, cu o burtică ”suspectă”

O fire extrem de discretă

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Cristina Rus a încercat, pe cât posibil, să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cântăreața a păstrat secret față de public faptul că este însărcinată pentru a treia oară până în luna a șaptea, atunci când a fost dată de gol de către niște prietene.

De asemenea, Cristina Rus a devenit la fel de discretă și cu ieșirile publice. De când s-a retras din showbiz, artista a renunțat să mai participe la evenimente mondene sau să frecventeze diverse locuri unde s-ar putea întâlni cu foștii ei colegi de breaslă. (NU RATA: „EU SUNT NEBUN? EȘTI PE CONTRASENS!” CRISTINA RUS, SCANDAL ÎN TRAFIC CU UN MOTOCICLIST)

Cristina Rus, fosta solistă a trupei Blondy, din nou însărcinată?

Cristina Rus a adus pe lume trei copii

Artista în vârstă de 39 de ani, care făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor acum șase ani. Cristina Rus a adus pe lume trei copii: pe Dragoș junior în 2010, pe Cristina Maria în 2014 și încă o fetiță, acum 10 luni. Artista a mărturisit că a renunțat la scenă pentru a se dedica familiei.

Cât despre alegerea de a-și numi fetița născută în 2014 după numele său, Cristina Rus a spus: Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *