Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ramona Olaru, moment penibil în direct. Dani a taxat-o imediat

 

Ramona Olaru are un spirit efervescent iar de când s-a alăturat echipei „Neatza cu Răzvan și Dani”  dă un plus culoare proiectului. Are întotdeauna glumele la ea și nu-i este teamă să fie protagonista unor momente ușor penibile. De dimineață, blondina s-a implicat într-unul din jocurile propuse, doar că a dat cu stângul în dreptul. S-a împiedicat de capul lui Ristei și a căzut. 

Blonda de la „Neatza cu Răzvan și Dani” întotdeauna reușește să aducă telespectatorilor zâmbetul pe buze. Ori zice vreo glumă, ori fac mișto colegii de ea. Oricum ar fi e o prezență plăcută și s-a integrat foarte bine în echipă. Jucăușă din fire nu se dă înapoi de la nicio provocare pe care Răzvan și Dani i-o lansează. Așa s-a întâmplat și în această dimineață când au încercat un nou joc, „Aruncarea cartofului”.

Ramona a căzut în direct

Într-un minut Florin și Ramona au fost nevoiți să-și găsească un obiect cu ajutorul căruia să recupereze un cartof. Zis și făcut. Cei doi s-au amuzat și s-au „luptat” să câștige proba, până când s-au ciocnit. Ramona s-a împiedicat de capul lui Florin și apoi a căzut.

”Eu mergeam după cartof și a venit ceva din spate și m-a luat pe capotă direct” a explicat Ramona incidentul.

După căzătură reacțiile colegilor n-au întârziat să apară, iar în platou s-au auzit tot felul de râsete. Dani, amuzant din fire, nu s-a putut abține și a taxat-o pe blondină. Iar dialogul dintre ei a fost de-a dreptul savuros.

”Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.” a spus Dani.

Există” a strigat Ramona.

”Dar nu se mai uită nimeni” a completat Dani Oțil.

CITEȘTE ȘI: ” RAMONA OLARU ȘI CUZA DE LA „NOAPTEA TÂRZIU” S-AU ÎMPĂCAT. CEI DOI AU FOST SURPRINȘI ÎMPREUNĂ LA UN MALL DIN CAPITALĂ

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *