Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noi informații în cazul divorțului dintre Raluca și Pepe. Fosta soție a renunțat la ordinul de protecție

Raluca Pastramă pare că s-a răzgândit și a uitat episodul violent, în care Pepe ar fi agresat-o. Fosta soție a renunțat la ordinul de protecție, se arată într-o decizie a instanței.

După ce Pepe a anunțat că el și Raluca nu mai formează un cuplu de ceva timp, o nouă informație a zguduit showbiz-ul monden atunci când în presă au apărut imagini în care Pepe ar fi fost violent cu fosta soție. Raluca Pastramă ar fi fost agresată de Pepe în urmă cu câteva zile. La scurt timp după incident, soția artistului a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal și a depus plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe

Însă, se pare că Raluca s-a răzgândit și a dat uitării episodul. Aceasta a renunțat la ordinul de protecție, așa cum se arată într-o decizie a instanței, iar acum este obligată la plata cheltuielilor de judecată. (CITEȘTE ȘI: DIN CE MOTIV AR FI AGRESAT-O PEPE, PE RALUCA PASTRAMĂ. CE SPUNE ARTISTUL, ÎN APĂRAREA SA)

Raluca a renunțat la ordinul de protecție

”Ședință din 24.11.2020, ora: 14:00, la completul: Camera de Consiliu – 12

Tip soluție: Ia act de renunțare la judecata

Soluția pe scurt:

În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București.”, se arată în decizia instanței.

(VEZI ȘI: PEPE AR FI AGRESAT-O ÎN TREI “REPRIZE” PE RALUCA, APOI AR FI FUGIT)

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *