Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doctorul Adrian Streinu-Cercel, despre situația epidemiologică din România. Pașii care trebuie făcuți pentru a pune capăt pandemiei

Doctorul Adrian Streinu-Cercel a declarat că situația epidemiologică din România este gravă și cel mai rău lucru este că mulți oameni încă nu au înțeles care sunt pașii ce trebuie făcuți pentru a se proteja. Acesta a vorbit și despre scepticismul românilor legat de vaccinul anti-COVID.

Doctorul Adrian Streinu-Cercel a explicat în cadrul emisiunii Sinteza zilei care sunt ce trei pași ce trebuie făcut pentru ca pandemia să se sfârșească în România în doar două săptămâni. Acesta a mai vorbit și despre lipsa de informație, sau nepăsarea românilor, care doar agravează situația. (CITEȘTE ȘI: SEMNALUL DE ALARMĂ TRAS DE DOCTORUL ADRIAN STREINU-CERCEL! „E TIMPUL SĂ NE FOCUSĂM PE SALVAREA DE VIEȚI OMENEȘTI”)

„Este o greșeală enormă ca în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la acesta. Trebuie să citești cam cum sunt făcute aceste vaccinuri pentru că tehnologia pe care o utilizăm este absolut revoluționară. (…)

Dacă noi nu înțelegem că suntem în pandemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră.”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, potrivit antena3.ro.

Cei trei pași pentru a pune capăt pandemiei

Adrian Streinu-Cercel a explicat și care sunt cei trei pași ce trebuie făcuți pentru a opri epidemia. Acesta a vorbit despre testarea în masă și despre necesitatea vaccinului anti-COVID. (VEZI ȘI: ADRIAN STREINU-CERCEL, DECLARAȚII ÎNGRIJORĂTOARE: „UN INFECTAT CONTAMINEAZĂ ALTE 40 DE PERSOANE ÎN NUMAI 12 ZILE”)

„Prima intervenție în epidemie este să testăm. Nu facem acest lucru. Nu înțeleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testăm în stradă. Alții au făcut-o! Și cu rezultate minunate

A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali în 70% din populație în două săptămâni de zile nu am mai vorbi de incindența SARS-CoV 2 în circulație în România. Și a treia intervenție este vaccinarea”, a mai spus doctorul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *