Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristina Ich reacționează după ce a fost acuzată că trăiește din „mocangeală”: „Am plătit oriunde am fost” 

 

Cristina Ich tună și fulgeră după ce a fost acuzată că primește totul moca. Vedeta și-a ieșit din minți și a avut un mesaj pentru toate acele persoane care spun că nu scoate niciun ban pentru seerviciile pe care le primește. Mai mult, a arătat și dovada faptului că plătește pentru produsele achiziționate. 

 

În timp ce se afla la shopping, într-un magazin destinat ochelarilor de soare și nu numai, Ich s-a gândit să le facă urmăritorilor ei o surpriză. Le-a transmis pe contul ei de Instagram că magazinul respectiv are o reducere substanțială, iar apoi le-a arătat ce și-a achiziționat. Au fost câteva persoane care nu au văzut cu ochi buni acest gest. Au acuzat-o pe Cristina Ich că a promovat magazinul respectiv doar pentru o pereche de ochelari gratis. Cum nervii vedetei au fost întinși la maximum a și ripostat.

„M-am enervat pentru că eu sunt drăguță și vă anunț că e reducere de -50% și unele dintre voi sunteți niște nesimțite. Bă, totu-i moca! Eu cred că și în Maldive mă duc moca. Deci, m-au plictisit.

Nu mai pot de nervi! De fiecare dată când anunț o reducere … > Nu! Pot să fiu săracă, dar sărăcii nu suntem. Plătesc și la coafor chiar dacă am reducere și la unghii și peste tot, și la restaurant. Stați fără nicio grijă că nu sunt Kim Kardashian. Plus că, prima dat când am fost la Adonis a fost > Dacă nu plătesc nu mă duc. Oriunde am fost la coafor, oriunde am fost la unghii n-am plecat fără să plătesc. Ține de demnitate chestia asta. 

VEZI ȘI: ” IUBITA LUI ALEX PIȚURCĂ A FOST AMENDATĂ DE POLIȚIE, APOI A IZBUCNIT ÎN PLÂNS ÎN FAȚA FANILOR. CE A NECĂJIT-O ATÂT DE TARE PE CRISTINA ICH ”

Cristina Ich: „Am plătit oriunde am fost „

Ich nu s-a lăsat cu una, cu două și a continuat mult și bine. Scoasă din sărite a spus că i se pare penibil să te folosești de numărul de followers de pe Instagram pentru a beneficia de anumite servicii sau obiecte vestimentare.

În halul ăsta am ajuns pentru că te scoate, la un moment dat, din sărite. N-are cum să nu te scoată din sărite. De fiecare dată > La ce? La o pereche de ochelari de plastic? Eventual te mocangeai la vreun Hermes, la vreun ceva … dar, așa, la ce să te mocangești la supă, la orez?

Am plătit oriunde am fost. Nu m-am dus eu de nebună > Cât de penibil? „, a mai adăugat Cristina Ich.

CITEȘTE ȘI: ” CRISTINA ICH ANUNȚĂ DESPĂRȚIREA DE PIȚURCĂ JR.? CU CINE AR FI „FUGIT” ALEX ÎNTR-O VACANȚĂ LA MUNTE

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *