Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebra dansatoare de la “Românii au talent” se pensionează. “M-am apucat de gătit, de făcut curat”

În urmă cu câțiva ani, a făcut senzație pe scena de la ”Românii au talent”, iar, la scurt timp după prestația din finala show-ului de la PRO TV, cariera ei a explodat, pur și simplu. A devenit una dintre cele mai cunoscute dansatoare la bară din România. Femeia care s-a impus ca simbol al cluburilor de noapte din Capitală a fost însă afectată grav de pandemie, iar acum se gândește, din ce în ce mai serios, să iasă ”la pensie”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei neașteptate.

Larisa Bercea este, fără doar și poate, cea mai apreciată dansatoare la bară din România.  În urmă cu opt ani, focoasa brunetă a uimit juriul de la ”Românii au talent” cu un număr fabulos. De atunci, cariera tinerei a avut un traseu ascendent. Datorită talentului și fizicului de invidiat, Larisa a devenit o super-vedetă a cluburilor de noapte din București.

Din primăvara acestui an, pandemia de coronavirus a pus lacătul pe cluburile de noapte din Capitală, acolo unde Larisa Bercea își desfășura activitatea. Bruneta se numără printre persoanele care au avut mult de suferit din cauza virusului ucigaș.

”Sunt în șomaj tehnic”

”În pandemie este nasol. Nu e bine pentru nimeni, dar trebuie să ne complacem situației. Sunt în șomaj tehnic. Trebuia să intru în liber, pentru că s-au închis cluburile, evenimentele nu se mai țin. Stăm linuiștiți sau liniștite o perioadă. Mie îmi priește foarte mult această perioadă, pentru că m-am redescoperit pe mine ca persoană, ca femeie. Am mai mult timp liber pentru mine. M-am apucat de gătit, de făcut curat, de călcat”, a declarat Larisa Bercea. (VEZI ȘI: A ”DAT FOC” PLAJEI CU FUNDULEŢUL ANTRENAT LA BARĂ)

Larisa Bercea, declarații savuroase, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

”O să mă retrag din această lume”

”A fost perioada mea de glorie. Surprinzător e faptul că am evoluat într-un mod plăcut. Nu mă așteptam să am evoluția asta și reacția din partea publicului să fie atât de plăcută și bună. Nu m-aș mai întoarce. Trebuie să lăsăm noua generație să urce. Sunt deschisă la orice provocare, dar nu mai este cazul. Cu siguranță că o să mă retrag din această lume cât de curând posibil”, ne-a mai mărturisit Larisa Bercea. (NU RATA: FOSTUL” BIANCĂI DRĂGUȘANU S-A CUPLAT CU CELEBRA DANSATOARE LA BARĂ)

Larisa Bercea lasă dansul la bară pentru gătit și călcat

”Ne-a luat puțin valul și…”

Larisa Bercea a discutat cu reporterii CANCAN.RO și despre mult-mediatizata relație cu Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Fără prea mari menajamente, sexoasa brunetă ne-a dezvăluit cum s-a întâmplat ”controversatul” sărut care a pus pe jar întreg mediul online.

”Cu Tristan mă cunosc de câțiva ani buni, din cluburile mari din București, acolo unde am lucrat. Era un client fidel al acelor locații. Ne știm, ne salutăm, doar că, în acea seară, din clubul de pe Nordului, ne-a luat puțin valul și s-a întâmplat. A fost mai mult un pupat pe buze. Suntem prieteni foarte buni, este un om foarte mișto. Mi-ar plăcea să-l am ca iubit”, ne-a mărturisit Larisa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *