Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida a pierdut două sarcini înainte de a deveni pentru prima oară mamă. Acum are trei copii și vorbește despre un moment delicat din viața ei

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Se împarte cu brio între familie și carieră și este fericită cu ceea ce face. Vedeta de la Acces Direct a vorbit într-un interviu acordat revistei Unica, despre perioada în care a pierdut două sarcini, înainte să devină mamă.

„Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată.

Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru.

Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri.

Pentru că mi-am dat seama cât de mult îmi doresc copii şi
că, după ce i-am avut pe primul şi pe al doilea, nu m-am gândit o secundă că nu
mi l-aş dori pe al treilea. Devin şi mai mari dragostea pentru copii şi dorința
de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini.

Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune.

Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel”, a povestit Mirela Vaida pentru revista VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *