Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Gheorghe, despre cum a fost afectată de pandemie. „Este trist şi mult de discutat pe subiectul ăsta”

Pandemia i-a schimbat radical viața Elenei Gheorghe, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor artiști, care, din cauza restricțiilor, nu au mai putut urca pe scenă. Din punct de vedere financiar, pentru artistă lucrurile nu au stat atât de rău, însă recunoaște că îi este foarte dor de libertatea de care avea parte în urmă cu un an.

„Într-adevăr, pandemia a afectat foarte puternic activitatea noastră, a artiştilor, dar nu numai. Am prieteni, colegi de trupă cu studii muzicale superioare care trec printr-o perioadă dificilă.

Este trist şi mult de discutat pe subiectul ăsta. Personal nu mă pot plânge din punct de vedere financiar, iar asta datorită contractelor de imagine şi campaniilor online, care sunt prezente şi îmi umplu timpul”, mai spune solista pentru OK!

“Anul trecut ,pe vremea asta, eram prin mulţime aveam alte griji, alte preocupări, mintea ocupată şi trăiam viaţa cu intensitate maximă.

Din păcate, la vremea aceea nu conştientizam că această libertate de a face ceea ce îţi place, de a te întâlni cu oamenii, de a cânta, de a socializa, de a ieşi seara la un restaurant, de a merge cu copiii în parc sau la locurile de joacă reprezentau cele mai frumoase lucruri de pe pământ.

Anul trecut, pe vremea aceasta, nu ştiam cum să ne mai împărţim timpul ca să ajungem la toţi cei care ne invitau să cântăm, pentru că proiectul de muzică armenească era pe culmile succesului şi tot atunci ne pregăteam intens de luna decembrie: colinde, filmări etc.

Da, câteodată ne plângeam că nu avem timp liber, timp pe care să-l petrecem cu familia, dar 2020 ne-a adus din plin asta.

Trebuie să îi mulţumim pe deoparte, dar, în acelaşi timp, să-l şi rugăm să vorbească cu 2021 şi să ne aducă libertatea înapoi.

Ne e dor de ea. Mi-e dor de timpuri bune, mi-e dor de mulţime. Mi-e dor de străzile acelea pline, de freamătul oraşului în timp de sărbătoare, de gălăgia copiilor. Mi-e dor de oameni, de zâmbetele lor, de muzică, mi-e dor de mine. Mi-e dor, atât de dor!”, povesteşte artista pentru OK!

Elena Gheorghe a slăbit după ce a renunțat la carne

„Pe timpul verii am slăbit câteva kilograme, pentru că
sportul şi jogging-ul făceau parte din rutina zilnică. Nu ţin diete, am un
regim alimentar echilibrat, care este parte din viaţa mea.

Nu fac excese şi nici nu mă abţin de la plăceri culinare! Pe 1 Ianuarie 2021 se face fix un an de când nu mai mănânc carne, (deşi la mine în casa se mănâncă în continuare) şi pot spune că mă simt extraordinar”, mai adaugă vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *