Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bomba de la Mega Image-ul de pe DN 1 cu 400.000 euro cash la ea!

Aparițiile ei sunt impresionante, indiferent de anotimp. Sexy-patroneasa Medlife păstrează standardele înalte în orice împrejurare.”Regina selfie-urilor din lumea bună” a mers la Mega Image-ul de pe DN 1 cu 400.000 de euro cash la ea. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu Maya Marcu.

Nu degeaba a fost alintată ”blonda blindată”! Maya Marcu ne-a obișnuit cu aparițiile ei de milioane chiar și atunci când merge doar până la cumpărături. Sexy-patroneasa care ”respiră” lux prin toți porii a ”lovit” din nou. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Maya Marcu în parcarea Mega Image-ului de pe DN 1. Sexy patroneasa MedLife a mers la Mega Image cu 400.000 de euro ”la purtător”.

Sexy-patroneasa MedLife ”lovește” din nou! A mers la Mega cu 400.000 de euro ”la purtător”

Apariție elegantă la cumpărături

Așa cum era de așteptat, „blonda blindată” și-a făcut apariția în parcarea magazinului, la bordul bolidului său de lux cu care întoarce capetele, ori de câte ori își face apariția în trafic – un Lamborghini Urus de 350.000 de euro. (NU RATA: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE ÎȘI ASORTEAZĂ MASCA ȘI MĂNUȘILE LA OUTFIT)

Maya Marcu, apariție de milioane în Mega Image-ul de pe DN1

Cum este o mare amatoare de lux și pune preț pe hainele și accesoriile de firmă, Maya Marcu nu se dezice niciodată atunci când vine vorba de stil. Chiar și dacă merge doar la cumpărături, sexy-patroneasa MedLife ”bifeză” tot timpul apariții de nota 10. Așa s-a întâmplat și de această dată. Imediat ce a coborât din Urus, Maya Marcu a „spart” topurile. Cu haina de blană de ultimă fiță și cu geanta de firmă ”la purtător”, sexy-patroneasa nu s-a sfiit să împingă coșul de cumpărături.

Sexy-patroneasa MedLife uimește la fiecare apariție publică

După ce a dat câteva ture printre rafturile magazinului, de unde și-a luat câteva produse, Maya Marcu a revenit la bijuteria pe patru roți care o aștepta în parcare. Cu mare eleganță și stil, „blonda blindată” și-a pus sacoșa pe bancheta din spate, după care s-a instalat comod la volanul bolidului de lux. Cum deține o mașină ce ascunde sub capotă o ”herghelie” de cai-putere, Maya Marcu a demarat în trombă și și-a pierdut repede urma în traficul de pe DN 1. (VEZI ȘI: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE E DE NEOPRIT! A SCHIMBAT BENTLEY-UL DE UN SFERT DE MILION CU UN LAMBORGHINI URUS DE 350.000 €!)

Sexy-patroneasa de la MedLife, cumpărături cu stil la Mega Image

Maya Marcu, pasionată de mașinile de lux

Maya Marcu nu este numai o femeie de afaceri cu experiență și conturi bine alimentate, ci și o șoferiță îndrăgostită, realmente, de bolizii pe patru roți. În luna aprilie a anului trecut, sexy-patroneasa MedLife cobora, impetuoasă, de la volanului unui Bentley Bentayga, o altă bijuterie de un sfert de milion de euro. A fost o apariție de-a dreptul triumfătoare – Maya Marcu fiind ”accesorizată” corespunzător și la nivelul bijuteriilor, telefonului și vestimentației. Așa cum vă spuneam, „blonda blindată” are, mereu, o imagine impecabilă atunci când iese din casă. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. SEXY-PATRONEASA MEDLIFE A ÎNTORS TOATE PRIVIRILE! CE APARIŢIE NĂUCITOARE A AVUT „REGINA MILIONĂREASĂ A SELFIURILOR” LA SHOPPING. AFARĂ NU ERAU NICI 5 GRADE, DAR EA…)

Maya Marcu, pasionată de bolizii de lux

Director de marketing la MedLife

Maya Marcu nu este numai soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, ci şi directoarea de marketing a celebrei companii ce oferă servicii medicale. De altfel, MedLife s-a dezvoltat ca afacere de familie, compania fiind fondată de Mihaela Cristescu. Ulterior, la creşterea afacerii au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae.

Renumit medic pediatru, Mihaela Marcu Cristescu a fondat MedLife în 1996, după ce a renunţat la policlinica de stat în care lucra. „Mama MedLife” a dus business-ul pe care l-a pornit de la zero la o cifră de afaceri ce a depăşit 100 de milioane de euro! La cei 75 de ani ai săi, doamna Mihaela încă mai conduce business-ul, fiind ajutată de către cei doi fii, Mihail şi Nicolae. Afacerea a căpătat proporţii nebănuite, pe care cel mai probabil nici doamna Mihaela nu şi le-a imaginat atunci când a pătruns în mediul privat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *