Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, susținută de Raluca Pascu în procesul de divorț. Detaliu prin care a demonstrat că îi este alături

După divorțul dintre Pepe și Raluca, o altă despărțire zguduie showbiz-ul românesc. Se pare că Andrei Ștefănescu și Antonia au decis să pună punct unei relații de șapte ani. Cei doi au anunțat că divorțul a fost finalizat în luna septembrie.

Anunțul divorțului celor doi a fost făcut chiar de ei printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Atât Andrei, cât și Antonia au postat același mesaj prin care le-au împărtășit fanilor că povestea lor de dragostea a ajuns la final și că încă din vară nu mai formează un cuplu, iar divorțul a avut loc în secret în luna septembrie a acestui an. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU RALUCA PASTRAMĂ DUPĂ CE AR FI BĂTUT-O PEPE. UNDE A MERS PRIMA DATĂ. FOTO)

Se pare că Raluca, fost soție a lui Pepe, care trece în aceste momente printr-o situație similară, îi este alături Antoniei. Postarea făcută de Antonia, pe contul ei de Instagram, a fost apreciată de Raluca, semn că o susține și înțelege.  Asemenea Antoniei și Raluca este prinsă într-un proces de divorț, iar o astfel de perioadă poate să fie destul de grea.

Andrei Ștefănescu și Antonia, despărțire după șapte ani de relație

Andrei Ștefănescu și Antonia și-au spus adio după șapte ani de relație. Deși formau un cuplu de ani buni, și erau deja părinții unui băiețel, Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit abia anul trecut, în septembrie. Iar la un an de la nuntă se pare că a venit și divorțul. (VEZI ȘI: ANTONIA ȘI ANDREI ȘTEFĂNESCU AU DIVORȚAT LA UN AN DE LA CUNUNIA CIVILĂ, UNDE FIUL LOR A FOST CAVALER DE ONOARE. CE MOTIV A DUS LA DESPĂRȚIRE)

Cei doi au mărturisit că relația lor nu mai funcționează de ceva timp și au dorit să țină totul departe de ochii curioșilor pentru a trece mai ușor prin procesul de despărțire. Divorțul a avut loc în septembrie, la notar.

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabila și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.

Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asiguram zi de zi că aceasta schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan.”, se arată în mesajul publicat de Andrei Ștefănescu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *