Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexandra Stan iese din nou în evidență. Artista a apărut pe Instagram fără lenjerie intimă. FOTO

Alexandra Stan și-a uimit din nou fanii din mediul virtual după ce a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare fără lenjerie intimă.

În imagini, artista poartă o rochie lungă, închisă la culoare, cu o crăpătură atât de adâncă încât lejeria intimă ar fi fost complet în plus. Conștientă de faptul că arată bine, Alexandra scos în evidență detaliul sexy cu un zoom pe „zona hot”.

Citește și: Alexandra Stan, imagine incendiară în pat, alături e iubit! Bărbatul s-a ascuns sub pătură

 

S-a despărțit de curând de iubit

Alexandra Stan și iubitul acesteia au pus punct unei relații de scurtă durată. Deși cei doi nu au fost împreună prea mult timp, se pare că relația lor a fost intensă, iar vedeta suferă destul de mult.

Nu de mult, Alexandra Stan a publicat în mediul online primele fotografii cu bărbatul cu care se iubea de câteva luni de zile. Însă la doar câteva zile distanță a fost anunțată și despărțirea. Vedeta a publicat un mesaj în care vorbește despre ce s-a întâmplat între ei și cât de greu îi este în aceste momente.

 „Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși, om.

Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul virtual.

„Mă gândesc la tine în fiecare moment”

Alexandra Stan a mărturisit că relația a fost una foarte intensă, în care a experimentat o mulțime de lucruri noi și care a făcut-o să trăiască la intensitate maximă. Din păcate, povestea a ajuns la sfârșit, iar artista suferă destul de mult.

„Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor”, spunea  Alexandra Stan în urmă cu mai puțin de o săptămână.

(VEZI ȘI: ALEXANDRA STAN, IMAGINE INCENDIARĂ ÎN PAT, ALĂTURI E IUBIT! BĂRBATUL S-A ASCUNS SUB PĂTURĂ)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *