Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tragedie în Alba! O polițistă și-a pierdut viața în urma unui accident produs chiar în curtea sa

O poliţistă din judeţul Alba a murit într-un accident rutier, produs chiar în curtea gospodărei sale. Femeia, în vârstă de 42 de ani, o autoutilitară neasigurată pe un teren în pantă și a ajuns sub roți.

Ramona Ioana Micu se afla, sâmbătă seară, în curtea gospodăriei familiei sale. Femeia încercat să oprească mașina care plecase de pe loc în pantă, dar și-a găsit sfârșitul sub roțile autoutilitarei.

În ciuda eforturilor depuse și a manevrelor de resuscitare, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Colegii femeii și-au exprimat regretul și au transmis condoleanțe familiei sale.

”Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *