Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sunt faimoase, sunt bogate, dar nu au reușit să câștige lupta cu kilogramele. Top 20 celebrități din România care nu se pot lăuda cu o siluetă de vis

CANCAN.RO le-a întâlnit adesea pe celebrități în ipostaze incendiare sau… pe ”picior greșit”. În acest weekend, vă prezentăm însă un inedit Top 20 al faimoaselor bogate care au pierdut lupta cu kilogramele, dar nici nu au încercat prea tare să ascundă acest lucru.

Să fii celebră și bogată nu este un lucru atât de ușor pentru că există o presiune mare asupra aspectului fizic. În timp ce unele celebrități se pot lăuda cu o siluetă de vis, altele pur şi simplu nu pot sau nu vor să piardă în greutate, chiar dacă multitudinea de zerouri din conturi le permite să se dedice acestui aspect și să apeleze la ajutorul specialiștilor în domeniu.

Silueta de model nu e pentru toate celebrităţile

Chiar dacă sunt foarte cunoscute în lumea bună și au conturile pline, unele dintre femeile celebre nu au fost scutite de kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii, de care nu au mai putut să scape după naștere. Altele, în schimb, în ciuda dietelor și a tratamentelor corporale, nu au reușit sub nicio formă să aibă siluete trase ca prin inel. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE CĂRORA LE-A “EVADAT” BUSTUL DIN COSTUMUL DE BAIE. GINA PISTOL, IULIANA LUCIU ȘI ALINA PUȘCAȘ SUNT DOAR TREI NUME SONORE DIN CLASAMENT)

Și mai există o categorie. Cele care nu au depus niciun efort pentru a slăbi și nici nu ascund acest lucru. Unele dintre ele sunt trecute de prima tinerețe, așa că își maschează kilogramele în plus cu ajutorul hainelor largi, tocmai pentru că nu își doresc cu ardoare să aibă un abdomen plat.

Adriana Bahmuțeanu a slăbit spectaculos, dar…

După ce a reușit să slăbească considerabil, Adriana Bahmuțeanu a pus înapoi mare parte din kilogramele ”buclucașe”. Prezentatoarea TV este una dintre vedetele care, în ciuda eforturilor depuse, nu a mai reușit să slăbească. Fosta soție a lui Silviu Prigoană pare că s-a ”pufoșit”, însă nu dă impresia că ar fi deranjată de acest aspect.

Kilogramele în plus și criticile răutăcioșilor nu o împiedică să fie fericită și să-și trăiască viața cum îi place. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ÎȘI POTRIVESC “CU MÂNUȚA LOR” SLIPUL “BUCLUCAȘ”. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT CORINA CARAGEA, LOREDANA CHIVU, CARMEN BRUMĂ ORI ANDREEA BĂLAN)

Adriana Bahmuțeanu a pus înapoi o parte din kilogramele pierdute

Iar din topul inedit nu lipsesc Camelia Bazac, Marilena Creţeanu, Dana Patriciu, Irina Schrotter, Dana Năstase, Iulia Dobrin, Elena Turcu, Ramona Prodea, Irina Cristescu ori Mirela Alecu. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care, din păcate pentru ele, au cam pierdut războiul cu kilogramele.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *