Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sorin Cârțu, declarații halucinante după Botoșani – Craiova, 0-0! „Cât să ascunzi minciuna sub preș?”

Universitatea Craiova a remizat în deplasarea cu FC Botoșani din Liga 1, scor 0-0, iar președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a atras atenția asupra unor fapte controversate privind infectarile cu coronavirus în fotbal.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a intrat în direct la emisiunea Prosport Live pentru a-și prezența opinia vizavi la noul coronavirus. Fosta glorie a oltenilor anunță că virusul este creat de oameni, iar ministrul sportului ar trebui să facă eforturi pentru ca spectatorii să poată asista la meciuri. „Mă uităm la handbal la Aarhus, erau spectatori în tribune în Danemarca, vreo 2.000. Am spus din aprilie, nu acum, că e virus făcut de om, nu s-a suit lilacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta. Cât să ascunzi minciuna sub preş? Se va rezolva într-un fel. Am zis că prin decembrie va apărea vaccinul, așa era totul calculat. Cât de prost să fiu să cred că au aruncat virusul și n-au antidotul? Specialiștii să ne dea antidotul, nu să îmi spună să stau cu mască sau să păstrez distanţa, că asta pot face și eu. Eu, ca ministru al sportului, mă bat să vină spectatorii la meciuri, îmi susțin cauza. Nu vezi că nu se luptă?” a declarat Sorin Cârțu, în direct la Prosport Live.

Sorin Cârțu a câștigat Liga 1 cu Universitatea Craiova de 3 ori (de două ori ca jucător și o dată ca antrenor)

„Sorinaccio” a povestit și cum s-a simțit când s-a infectat cu noul coronavirus, în luna septembrie. „Eu m-am ferit, nu știe nimeni cum îl iei, cine ți-l dă, e greu de înțeles. E foarte important dacă eșți pozitiv sau ești bolnav, sunt diferențe mari. De asta sunt intrigat de atmosfera COVID în România, că mor nu ştiu câți… Mulți au 90 de ani, au alte probleme. Din moment ce stai acasă nu ești bolnav. E ca înainte, la o gripă mai puternică, asta însemnă și ceva la plămâni. Și eu, și soția am fost pozitivi. Eu nu am avut absolut nimic, n-am fost bolnav, așa sunt foarte mulți. E în funcție și de sistemul imunitar. Rotaru, Costeșin, ei au avut la plămâni, de aici agravarea situației. El acționează pe un sistem imunitar cu labilitate, te găsește și acționează.” a mai completat președintele Universității Craiova.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *