Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Lis a spus adevărul dureros. De ce nu a mai apărut, de fapt, Viorel Lis în spațiul public

Toată lumea știe că Viorel Lis are numeroase probleme de sănătate, însă în ciuda lor, fostul edil al Capitalei și-a păstrat mereu optimismul și a fost vesel și cu zâmbetul pe buze. Dacă acum ceva timp obișnuia să meargă mereu la evenimente și să se afișeze în spațiul public, acum, lucrurile s-au schimbat.

Oana Lis a dezvăluit motivul dureros pentru care Viorel Lis nu mai apare în spațiul public. Blondina a mărturisit că soțul ei nu poate vorbi foarte mult, iar din această cauză, nu prea mai apare la TV.

De asemenea, sinceră și deschisă, Oana Lis a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le are Viorel Lis.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Coronavirusul l-a oprit să se mai interneze în spital

Oana Lis a punctat faptul că Viorel Lis a suferit mai multe atacuri cerebrale, însă din cauza pandemiei de coronavirus, fostul edil al Capitalei nu a mai putut să se interneze într-un spital.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online.

Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”,este mesajul postat de Oana Lis pe Instagram.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *