Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Roxana Nemeș nu a ajuns în fața altarului: „Dacă nu există dragoste la mijloc” 

 

La începutul acestui an, Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Cătălin Hagima. Pandemia de coronavirus însă a fost factorul principal din cauza căruia marele eveniment nu s-a realizat. Cu toate acestea, relația dintre ea și iubitul ei este una foarte bună și au în plan să devină părinți. 

Roxana Nemeș trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei din punct de vedere sentimental. Artista este într-o relație de câțiva ani cu Cătălin Hagima, iar la începutul acestui an a fost cerută în căsătorie. Însă, din cauza situației provocate de virusul SARS-COV2 au fost nevoiți să amâne marele eveniment. Dar acest aspect nu le umbrește cu nimic fericirea și mai mult decât atât se gândesc tot mai serios ca în viitorul apropiat să devină părinți. Artista își dorește să devină mamă de băiețel.

Roxana Nemes: „Întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai maturi”

De-a lungul timpului, Roxana Nemeș a fost implicată în relații amoroase cu bărbați mult mai în vârstă decât ea. Cea mai mare diferență a fost de 17 ani.

„Cred că 17 ani…sau 13, nu mai știu. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații.”, a dezvăluit Roxana la Antena Stars

Actualul bărbat care o face fericită este cu șase ani mai mare decât ea.

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie

Cătălin Hagima și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie inedită. Bărbatul care-i stă alături Roxanei a proiectat un mesaj emoționant pe un centru comercinal din centrul Capitalei.

” Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până când apusul vieţii ne va despărţii?”, a scris acesta, alături de imagini cu cei doi din vacanţe.

Roxana Nemeș: „Dacă nu există dragoste la mijloc, la un moment dat se stinge tot”

În cadrul interviului Roxana Nemeș a dezvăluit care ar fi motivele pentru care nu ar funcționa o căsnicie.

„Dacă nu există dragoste la mijloc, la un moment dat se stinge tot. Neîncrederea și lipsa asumării.”, este de părere cântăreața.

 

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *