Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Biletul Zilei » Pariem pe Premier League și Liga 1 pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde selecții din Premier League și Liga 1. Vom paria pe spectacol dar și pe favorite în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu o selecție care nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în confruntarea dintre Leeds și Arsenal, un duel în care spectacolul se anunță a fi la înălțime.

Tot din Premier League vine și cea de-a doua selecție de oe Biletul zIlei, Ne vom îndrepta atenția către duelul dintre Liverpool și Leicester City. Cu un succes, „cormoranii” pot face rocada în clasament cu adversara sa, însă noi vom paria acoperit pe „1X”, selecție câștigătoare în ultimele șase „directe” din Premier League.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga 1 de la duelul pe care campioana României CFR Cluj îl va susține pe teren propriu cu UTA. Echipa „Bursucului” poate profita din plin de semieșecul pe care Uniiversitatea l-a înregistrat la Botoșani, scor 0-0, și se poate apropia la doar un punct de olteni. Cu doar 8 puncte câștigate pe teren propriu dintr-un total de 15 puse în joc, CFR Cluj nu-și mai permite pași greșiți pentru a nu pune în pericol încă din turul sezonului regular al Ligii 1 unul din principalele obiective, titlul. Nu ne complicăm și pariem simplu pe un succes al campioanei.

Biletul Zilei
ora 18:30 Leeds – Arsenal, Peste 1.5 goluri – cota 1.20
ora 20:00 CFR Cluj – UTA, 1 – cota 1.34
ora 21:15 Liverpool – Leicester City, 1X- cota 1.26
Cota totală: 2.02

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *