Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Încă o victimă a virusului SARS-CoV-2. Şeful Postului de Poliţie din comuna Şimian a fost condus pe ultimul drum

Noul coronavirus face tot mai multe victime. Şeful Postului de Poliţie din comuna Şimian, județul Mehedinți, a fost condus pe ultimul drum, după ce aproape o lună s-a luptat cu virusul ucigaș.

Şeful Postului de Poliţie din comuna Şimian, județul Mehedinți, Nichi Gherghe, infectat cu virusul SARS-CoV-2, care a decedat în secţia ATI a Spitalului Municipal din Drobeta-Turnu Severin, a fost condus azi pe ultimul drum de familie și apropiați. (CITEȘTE ȘI: UN ANGAJAT DE LA MORGA SPITALULUI JUDEȚEAN BACĂU A DECEDAT. BĂRBATUL NU ȘTIA CĂ ERA INFECTAT CU VIRUSUL SARS-COV-2)

Nichi Gherghe, în vârstă de 53 de ani, a fost testat pozitiv în data de 6 noiembrie și a fost internat în spitalul din Drobeta Turnu Severin. Din păcate, stare de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar în data de 18 noiembrie a fost mutat pe secția ATI, unde a decedat.

Astăzi, Nichi Gheorghe a fost înmormntat. Colegii i-au adus un ultim omagiu cu sirenele și girofarurile pornite. Polițistul avea doar 53 de ani, era tatăl unui băiat și avea o carieră de 30 de ani în poliție. Era unul dintre cei mai buni șefi de post. Lucra la postul din comuna Șimian din anul 2005.

Coronavirus în România

Până astăzi, 21 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 412.808 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  287.310 de pacienți au fost declarați vindecați. (VEZI ȘI: BILANȚ DECESE CORONAVIRUS, 21 NOIEMBRIE. AU MURIT ÎNCĂ 160 DE ROMÂNI INFECTAȚI CU SARS-COV-2)

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.685 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 9.916 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 20.11.2020 (10:00) – 21.11.2020 (10:00) au fost raportate 160 de decese (98 bărbați și 62 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *